Десет дни след като видяхме първите снимки на Кристоф Валц от снимачната площадка, JoBlo представят и първия тийзър постер на мега-очаквания от нас и милиони фенове „Django Unchained” на Куентин Тарантино. Проблемът е, че все още не е получено потвърждение, че става въпрос за официален международен плакат или е нещо „фенмейд” – в днешно време фен-арта бележи доста добри постижения в областта, които доста често са по-добри от официалните, и без такова потвърждение е почти невъзможно да сме сигурни.

Какъвто и да е случаят обаче, искаме да ви го представим, защото според нас изглежда прекрасно. Пък и определено мяза на нещо, под което Тарантино би се подписал.

Django Unchained - плакат

Django Unchained” разказва историята на освободения роб Джанго (Джейми Фокс), който с помощта на изпечения ловец на глави Шулц (Кристоф Валц) се опитва да освободи жена си от лапите на Калвин Кенди (Леонардо ДиКаприо) – безмилостен робовладелец и собственик на смесен (расово) клуб “Candyland”, в който жените робини се експлоатират като сексуални обекти, а мъжете участват в смъртоносни схватки.

Режисьор е Куентин Тарантино, а в ролите са Джейми Фокс, Леонардо ДиКаприо, Кристоф Валц, Самюъл Джаксън, Кери Уошингтън, Дон Джонсън, Джеймс Ремар, М. С. Гейни, Зои Бел, RZA, Том Савини, Джеймс Русо, Рекс Лин, Франко Неро и др.

Премиерната дата на филма е 25 декември 2012.

Повече подробности за проекта можете да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *