Ето това вече е нещо. Колкото и снимки на и от снимачната площадка да видим, нищо не може да се сравни с официалния поглед. Говорим за снимки, нали, защото трейлърите са съвсем друга работа, тях няма какво да ги обсъждаме.

EW представиха първите кадри от един от най-очакваните филми за годината, „саутърна” на Куентин Тарантино Django Unchained”, на които виждаме Леонардо ДиКаприо в ролята на злодея Калвин Кенди, както и Кристоф Валц като ловеца на глави Шулц в компанията на Джейми Фокс като главния герой Джанго.

Ако не сте запознати със сюжета, филмът разказва историята на освободения роб Джанго (Фокс), който с помощта на изпечения ловец на глави Шулц (Валц) се опитва да освободи жена си от лапите на Калвин Кенди (ДиКаприо) – безмилостен робовладелец и собственик на клуб “Candy Land”, в който жените робини се експлоатират като сексуални обекти, а мъжете участват в смъртоносни схватки.

Django Unchained” - Леонардо ДиКаприо като злодея Калвин Кенеди

„Django Unchained” - Кристов Валц и Джейми Фокс

Трябва да кажем, че Льонката изглежда прекрасно, нямаме търпение да го видим като злодей. Това, което не ни харесва, е Джейми Фокс. И не, нямаме предвид това, че по принцип имахме забележки за избора му за ролята, а за начина, по който изглежда – това зелено някак не ни се връзва. Кара ни да се сещаме за онзи виц с „я, тъмнозелените да слезнат”. Но както и да е, имаме пълна вяра на Тарантино и сме сигурни, че във филма нещата ще са доста по-различни.

Последно искаме да споменем, че Тарантино винаги е бил обвиняван в расизъм заради начина, по който се употребява думата „негър” във филмите му (не ни питайте и нашата реакция винаги е wtf? – американците са болни на определени теми) и по тази линия тук очакваме да има доста противоречиви реакции. Ето какво казва Фокс по темата:

Той намери красив начин, по който героите да разговарят помежду си. Невероятно е. Никога не сте ги чували така. Гледали сте филми за робството – и уестърни, които никога не споменават робството – които го правят по лесния начин. А този начин е… уау.

Режисьор е Куентин Тарантино, а в ролите са Джейми Фокс, Леонардо ДиКаприо, Кристоф Валц, Самюъл Джаксън, Кери Уошингтън, Дон Джонсън, Джеймс Ремар, М. С. Гейни, Зои Бел, RZA, Том Савини, Джеймс Русо, Рекс Лин, Франко Неро и др.

Премиерната дата на филма е 25 декември 2012.

Повече подробности за проекта можете да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Страхотно! Все по-добре изглежда и ако наистина е толкова подривен колкото се очаква… уау!

  2. Аз по скоро бих подгрял с маратон на Тарантино! 🙂
    Искам терйлър!!! 🙂

    Льонката разцепва с този чук! 🙂