Незнайно поради какви причини, нискобюджетният проект на Майкъл БейPain and Gain” непрекъснато ни „бега по правата” и не успяваме да му обръщаме толкова внимание, колкото ни се иска. Ето, преди два дни излязоха няколко любопитни снимки от снимачната площадка, на които се вижда назобалият се като животно Марк Уолбърг, но се замотахме и не успяхме да ви ги представим. Всъщност, ако не беше сексапилното тяло на Бар Пали, като нищо това щеше да е първият път, в който пишем за филма.

Но както и да е, вчера се появиха нови снимки от снимачната площадка, на които се мярка и Скалата, а той вече е нещо, което не можем да пропуснем. Вижте!

„Pain and Gain” - Марк Уолбърг и Дуейн Джонсън

„Pain and Gain” - Марк Уолбърг и Дуейн Джонсън

„Pain and Gain” - Марк Уолбърг

„Pain and Gain” - Марк Уолбърг

„Pain and Gain” - Марк Уолбърг

„Pain and Gain” - Марк Уолбърг

„Pain and Gain” - Марк Уолбърг

Уау! Не е истина просто на какво се е направил Уолбърг. Той винаги е бил здрав, но това вече е прекалено, изглежда по-голямо добиче и от Скалата, а както знаете той е ГолЕм!

Ако не знаехме, че във филма двамата главни герои са културисти – те се забъркват в схема за отвличане, тъй че, ако не си падате по трупане на мускулна маса, може да отдъхнете – гледайки снимките щяхме да се досетим.

Режисьор на „Pain and Gain” е Майкъл Бей, а в ролите освен Марк Уолбърг и Дуейн Джонсън – Скалата ще видим и Бар Пали, Тони Шалуб, Ед Харис, Ребъл Уилсън, Антъни Маки, Роб Кордри и др.

Премиерата е през 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Уолбърг в тоя напомпан вид и тая бяла Адидаска, може да мине за мистър Перник

  2. Сигурен съм, че Марк можеше да качи още. Даже трябваше да мине на пълен фрийк-моуд. Както и Скалата. Бей трябваше да ги принуди да направят още няколко цикъла и да ги видим с по още 10-12 килограма чиста мускулна маса всеки. Така щяха да влязат в историята на телесните трансформации за роля. Не може хилавият Ед Нортън да се прави на тестостеронен нео-нацистки звяр, а и без това атлетичния Уолбърг и масивният Джонсън да минават тънко. Но пък съм сигурен, че с правилното осветление и подходящите ъгли на заснемане Уолбърг ще изглежда много по-здрав отколкото всъшност е.

  3. @MKT
    А-ха-ха-ха! Абсолютен мистър Перник! 🙂 🙂 🙂

    @MadMax
    Абе, попрекалил някак си не описва ситуацията подобаващо. Точното определение е, че се е назобал като животно! 🙂 🙂 🙂

    @Vladi
    Опа, айде тук засегнахме любима тема… и занимание. 🙂

  4. Уолбърг не беше ли супер дребен? Скалата е 1.96м, а на първата снимка не се вижда някаква внушителна разлика.

  5. Е разликата им е към 23 сантиметра … горе-долу една педя, сякаш така би трябвало да си изглеждат един до друг.
    Не знам защо, но ми се гледа тази тъпотийка 🙂 Майкъл Бей не ми е любимец, но пък умее да прави зрелище, а като се включи Скалата и Марк (в този му вид) … определено изглежда обещаващо 🙂
    А като говорим за Марк Уолбърг … каквото и да говорят другите … човека изобщо не страда от липса на потенциал.

  6. Браво за статийката, Дринка.

    Иначе ми прави впечатление че в интернет много хора смятат че филма е комедия или нещо подобно. Което не е вярно. Филма си е чист криминален трилър в който разбира се, като всеки друг филм, ще има и комедийни елементи. За тези които не знаят, героите на Уолбърг и Скалата са всъщност двама истински мъже, които преди няколко години получиха смъртни присъди за нещата които извършиха и които ще бъдат показани във филма.

    Колкото до снимките от филма – всичко си е супер. Уолбърг, когото винаги много съм харесвал, изглежда страхотно в тоя образ. Същото важи и за Скалата и Антъни Маки. С нетърпение очаквам филма, защото Бей е ненадминат когато стане дума за филм чието действие се развива в Маями. Идват ми хубави спомени от времето когато за първи път гледах Лоши момчета.

    Всъщност, ако не бях наясно с историята на Pain and Gain, щях да си помисля (съдейки по снимките) че Бей прави Лоши момчета 3 само че вместо Уил и Мартин получаваме Уолбърг и Скалата : )

  7. @П. Терзиев
    На кино всички са огромни! 🙂

    @MadMax
    Има потенциал, точно затова е дразнещо като се снима в помии, където само позева.

    @Veso
    Ех, как ми се гледа „Лоши миомчета 3″…
    Двойката е феноменален. 🙂

  8. Двойката е наистина страхотен филм, Дринка.

    Колкото до “Лоши момчета 3″, боли ме като го казвам, но той надали ще бъде направен. Много ми се иска да го направят, но времето си тече, а Мартин и Уил не стават по-млади. Това което най-вероятно ще стане е единствено Брукхаймър да остане от оригиналния екип, а Уил и Мартин ще ги заменят с някои по-млади чернокожи актьори и ще направят нещо като рибуут. Нали това е модата в момента. Лично мен това не ме урежда, но нещата вървят натам. За съжаление.

    Иначе за „Pain and Gain“, преди няколко дни гледах интервю с Дуейн Джонсън в което той каза, че след нещата които са правили по сценарий на снимачната площадка e заспивал трудно вечер. Това потвърждава че филма наистина ще бъде изпълнен с доста шокиращо насилие. Което не ме изненадва, защото в интернет беше качена снимка от площадката на филма на която се вижда Джонсън, който пече отразяна човешка ръка на барбекю. Доста брутален кадър и феновете на Скалата веднага се сетиха за класическия въпрос „Can you smell what the Rock is cooking?“ : )

    В крайна сметка, хубаво е че Майкъл Бей се връща към здравото R-rated кино с което стартира кариерата си. Харесвам трите му филма за трансформърите, но винаги се надявах да направи нещо наистина брутално в стил Лоши момчета 2 и Скалата. Хубавата новина е че Pain and Gain очевидно ще бъде това дългоочаквано завръщане. Дано скоро се сетят да пуснат и първия трейлър.