Ди Джей Карузо обръща гравитацията в Invertigo

от на 2012-04-01
 

Ди Джей Карузо

Явно гравитацията е новото черно, но за съжаление този път не става дума за проекта на Алфонсо Куарон (точим му се от доста време, но премиерата му е този ноември, така че ще си почакаме още малко), нито дори за научно-обидния „G” на Луи Летрие, а за съвсем нов проект, който може да не звучи толкова интересно, но определено има потенциал.

Ди Джей Карузо не е сред най-големите ни любимци и нищо чудно – нито „Соленото езеро”, нито „Орлово око”, нито „Дистърбия” ни грабнаха, а за „Аз съм номер 4” въобще не ни се говори. Но нали ни знаете нас, когато става дума за фантастика винаги сме готови да дадем още един шанс.

Според Deadline едва приключил работа по последния си филм (независимия „The Goat Island” с Вал Килмър и Рада Митчъл) режисьорът се готви за „Invertigo”, фантастичен епос по сценарий на Ерън Крюгър („Трансформърс”) и Брадли Крамп за сателит на НАСА, който пада в Ню Йорк и създава „обратна гравитация”. И ако планираната спасителна мисия се провали, цялата планета е обречена.

Според THR „Sony” подготвят филма за 7 март 2014, така че най-вероятно съвсем скоро ще научим повече подробности за проекта и кой точно ще участва в тази спасителна мисия.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте