Пет дни остават до премиерата на новия трейлър на „Prometheus” („Прометей”) и не стига, че чакането е нетърпимо, но от „Fox” решиха да ни подразнят с една 20-секундна извадка, която допълнително да натегне обстановката. В интерес на истината тези трейлъри на трейлърите са малко досадни, но не и когато става въпрос конкретно за този филм.

Преди да видите въпросните секунди искаме да отбележим супер (всъщност гига… да не кажем направо мега) добрата новина (разпространена от Deadline), че филмът ще бъде показан и в IMAX 3D. Приканваме ви да запалите по една свещичка или да принесете жертва, на които там богове се кланяте, това да се случи и у нас!

http://www.youtube.com/watch?v=E9AAtt8mg7M

Понамирисва ни на космическа/въздушна битка. Някой?

Ридли Скот, режисьорът на „Пришълецът” и „Блейдрънър”, се завръща към жанра, който той самият дефинира. С „Prometheus” той създава изключителна митология – екип от изследователи открива информация за произхода на човечеството на Земята, която ги води до най-мрачните кътчета на Вселената. Там те трябва да водят ужасяваща битка, за да спасят бъдещето на човешката раса.

Режисьор на „Prometheus” („Прометей”) е Ридли Скот, а в ролите ще видим Нуми Рапас, Майкъл Фасбендър, Чарлийз Терън, Идрис Елба, Гай Пиърс, Логан Маршал-Грийн, Рейф Спол, Шон Харис, Кейт Дики, Бенедикт Уонг и Патрик Уилсън.

Премиерата е 8 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 Comments

  1. Извинете??? Мога ли да се изпразня от кеф… ?
    Това ще стане след 1 седмица ;)Абе на мен не ми прилича баш на космическа битка 🙂

  2. Добре де, може да няма космическа битка, но поне въздушна? Струва ми се, че наще го свалят „дъ дереликт шип“. 🙂

  3. Абе възможно е и наще да свалят „дъ дереликт шип-а“ …… не виждам други кадри във трейлърите, които да ме навеждат на друга мисъл… Повреда??? Хммм.. ебем ли го…

  4. Само не си мисли, че в официалния трейлър ще има нещо повече от кадрите от тийзъра и тези кадри…. Въпроса е как ще бъдат подредени…. 🙂

  5. Е, аре сега, ако изпраскат един трейлър от 2:40 мин. трябва да има повечко кадри. Аз очаквам и история малко. 🙂

  6. Ако изпраскаттрейлър 2:40 сек аз, щи си прережа вените. Обинковенно офоциалните трейлъри са (занеш много добре) 2:00 до 2:00. като отчетем първите 20 секунд (знаеш) на рекламни простотиии от рода кой финансира филма,м кой го разпространява и т.н. и като махнем още 15 секунди накрая за същите глупости и надписите на филма си остава време колкото за тея кадри плюс тея от тийзъра. Не че съм против да дадат нещо ново ама малко ме съмнява.. е сигурно ще има 1-2 нови кадъра…

    @Ivcho
    @Дринов
    Аз пък очаквам и сънувам не тая шибана глава дето ми я пробутват навсякъде, а очаквам накрая на трейлъра да видя шибаната глава на ксеноморф…. ааааа!!!
    с отвовена уста и показваща се „вътрешната уста“ и специфичното
    аггхххсссхгххгхсххсссссссссхаааа……….

  7. @Ivcho
    Абе Дринов не вярва в ксеноморфите, ама ако му влезе един в стаята, гащите му много бързо ще повярват 😉

  8. 🙂
    Аз имам четири в стаята, плюс едно яйце и се чувствам прекрасно. 🙂 🙂 🙂
    Виж има една глава дето се продава – струва 2000 лв, – нея ако я вида на стената си, вярно ще се насера. 🙂

    А в ксеноморфите не вярвам, за да може като се появят да получа оргазмикус-космикус. 🙂