Четири дни станаха, през които не сме писали нищо за „Прометей”, така че предполагаме е време да се вземем в ръце.

Истерията от дебютиралите през изминалия уикенд фантастични трейлъри на филма попремина, но рекламната му кампания продължава и поредният ъпдейт идва от “viral” сайта на филма Weyland Industries, благодарение на който досега видяхме една снимка, няколко любопитни инфографики, като и презентация на TED2023 на Питър Уейланд (чиято роля се изпълнява от Гай Пиърс) и представянето на първия андроид на Wayland.

Става въпрос за две нови снимки/тапети за десктоп с висока резолюция. Едната от тях не е супер вълнуваща – корабът „Прометей”, който вече сме виждали многократно в трейлърите – но на втората снимка откриваме нещо, което може да ви се стори любопитно.

орабът „Прометей”

Прометей

Струва ни се, че заоблената каменна структура в ляво на снимката е същата постройка, която сме виждали в трейлъра (втората снимка по-долу) и която прилича на неизползвания дизайн на Гигер, правен за „Дюн” на Ходоровски или пък на също неизползвания “the eggs storage” от първия “Пришълец”. Разбира се, има шанс да си фантазираме, ама…

Прометей

Прометей

Гигер за „Дюн” на Ходоровски

Гигер за „Дюн” на Ходоровски

“the eggs storage” от първия “Пришълец”

Дори и наистина това да е дизайнът на Гигер, не е някаква голяма работа, но пък е интересно, а и винаги е добре да има повечко Гигер.

А сега вижте и първия официален ТВ спот на филма, както и корицата на “Film Ink” и тази на „Empire”, обявяваща Елизабет Шоу за новата Рипли!

http://www.youtube.com/watch?v=JPfcVQwicWU

корицата на „Empire”

корицата на “Film Ink”

Режисьор на „Прометей” („Prometheus”) е Ридли Скот, а в ролите ще видим Нуми Рапас, Майкъл Фасбендър, Чарлийз Терън, Идрис Елба, Гай Пиърс, Логан Маршал-Грийн, Рейф Спол, Шон Харис, Кейт Дики, Бенедикт Уонг и Патрик Уилсън.

Премиерата е 8 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. А спри се малко! Ще ми се догади от тоя филм още преди премиерата – ако ще после и шедьовър да е!

  2. Пиши, пиши, че мен ме мързи да ровя редовно :Р
    Само едно въпросче, което не мога да проверя сега, че няма звук на работа, а не ми се търси из нета… Не беше ли Питър, а не Чарлз? 🙂

  3. @Анита
    Е, к’во, чакам да се съберат повечко неща и тогава пускам, не е всеки ден. Какво се оплакваш? Пък и кога друг път ще ми падне подобна възможност да си чеша манията 🙂

    @Silentium
    Охххх, много ясно, че е Питър! Чарълс Уейланд е Ланс Хенриксен в „AvP“. 🙂

  4. Да, подкрепям. Не спирай да пишеш. Всичко свързано с Прометей е УБЕР кул. Чупи!!!