Четно казано, не знаем какъв е този рекламен клип, нито от къде се е появил, но сме сигурни, че не е нещо официално (на тази мисъл навеждат видимият таймкод и един два незавършени ефекта – да се надяваме, че са такива) и може да бъде свален всеки момент.

Затова няма да губим време в коментиране нито на проекта, нито на видяното в клипа, и направо ще ви го представим. Ще обсъдим всичко по-подробно, когато излезе истинският трейлър – обещанията са за този уикенд. А ако пък за първи път се сблъсквате с този римейк на Зов за завръщане” и спешно искате да знаете нещо повече, можете да се осведомите подробно от новините ни до момента.

Добре дошли в „Rekall”, компанията, която с един малък имплант може да превърне мечтите ви в истински спомени. За работещия във фабрика Дъг Куйед (Колин Фарел) мисловното пътешествие звучи като перфектната почивка от обикновеното му съществуване. Но когато процедурата се обърква, Куейд изведнъж се превръща в преследван човек. С размита граница между фантазия и реалност и с личния му свят висящ на косъм, Куейд трябва да открие истинската си самоличност, истинската любов и истинската си съдба.

Режисьор на „Зов за завръщане” („Total Recall”) е Лен Уайзман („Подземен свят”, “Умирай трудно 4”), а в ролите са Колин Фарел, Джесика Бийл, Кейт Бекинсейл, Брайън Кренстън и Бил Най.

Премиерата е на 3 август 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Оригиналният Total Recall е леко пошла екранизация (IMO) на много добър разказ на Филип К. Дик, така че римейка му няма как да е кой знае какво, но поне изглежда ефектно. А заради Кейт Бекинсейл получава допълнителни точки!

  2. Дадохте ми идея да си припомня старият филм!!!

    А в този ще има три цици? 😉

  3. @legrandelf
    Недоволен?

    @MKT
    Не знам дали старият филм е пошла екранизация или не, но е ебаси шибаната класика!

    @Ivcho
    Да, трите цици ще ги има. Даже новина писахме. 🙂