Обещахме преследване на стъпките на братя Коен – правим го! Разказвали сме ви вече за новия им музикален кинопроект „Inside Llewyn Davis”, за който братята са ангажирали сравнително млад актьорски екип. DeLuxe-бандитът от „Drive: Живот на скорост” Оскар Айзък ще влезе в образа на талантливия певец и китарист Леуин Дейвис – персонажът е изграден върху детайли от живота на Дейв ван Ронк – фолк певец, повлиял на много изпълнители, сред които Боб Дилън, Джони Мичъл.

Снимките са започнали съвсем скоро, а от предложените тук „погледи” към действието на снимачната площадка може да се уверите, че епохата ще бъде предадена с внимание към детайла. Освен Айзък (който очевидно няма грижи с котки!), тук виждаме и Кери Мълиган (in disguise) и Джъстин Тимбърлейк (който е НЕразпознаваем с този перчем!).

Оскар Айзък

Джъстин Тимбърлейк

Кери Мълиган

Коен и Оскар Айзък

Все още не са ясни детайли по сюжета, но New York Times подхвърля, че филмът ще е „смахната и шантава комедия”, което за момента може да добавим към музикалните елементи, които вече са ни известни. Гарет Хедлънд, Джанин Серълс и големите Джон Гудман и Ф.Мъри Ейбрахам също участват в проекта, а ние продължаваме да го държим „под око”!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments