Най-накрая! След година и кусур на очакване, през изминалия уикенд на фестивала SXSW, Марк Уолбърг и любимият ни Сет МакФарлън (създателят на „Family Guy” и „American Dad”) представиха първите кади от супер очаквания от нас игрален дебют на МакФарлън, озаглавен „Ted”.

Филмът разказва за 33-годишен мъж (Уолбърг), чието мече на име Тед оживява в резултат на сбъднато детско желание. Това обаче създава сериозни сътресения в живота му, тъй като Тед се оказва вечно псуваща, пушеща марихуана развалина, с която е доста трудно да се живее.

За съжаление, не се знае кога и ние ще можем да видим кадри от филма, но предвид наближаващата му премиера, не ни се вярва да чакаме много. Това, което можем да видим обаче, е първият официален плакат на филма, представен от Collider.

Тед - плакат

Плакатът изглежда идеално за кретенията, която очакваме. Марк Уолбърг споделя, че филмът е „incredibly offensive”, което лично нас ни устройва напълно.

Режисьор на „Ted” е Сет МакФарлън, а в ролите ще видим Марк Уолбърг, Мила Кунис, Джоуел МакХейл, Джовани Рибизи, Патрик Уорбъртън. В ролята на раздаващия го леко простак Тед ще чуем самият МакФарлън.

Премиерата е 13 юли 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Интересен мъжки вариант на „Drop Dead Fred“ (с вечно отлаган римейк) –  дори и имената си приличат.

  2. Ох, дано няма нищо общо с миналогодишната глупост на Мел Гибсън и Джоди Фостър – „Бобърът“ 😉

  3. @радо
    Ха-ха-ха! Тази простотия я бях забравил. Алън Копеле е огромен изрУд! 🙂

    @Mike28
    О, гаранция няма да има нищо общо! 🙂 МакФарлън работи в други жанрове. 🙂

  4. Виж, ако е нещо от рода на „Пол“, така да се каже – приятно просташко и забавно цинично, съм с две ръце за! 🙂 (готов съм да включа и други части на тялото, само и само да си струва)