Дори и след като се разбра, че Робърт Патинсън заменя Колин Фарел в подготвяната от Дейвид Кроненбърг екранизация по романа на Дон Делило„Cosmopolis” – излизал у нас под името „Космополис” – не изгубихме надежда и продължихме да следим проекта отблизо, надявайки се на най-доброто. И най-смелите ни надежди обаче не се доближаваха и до частица от това, което видяхме в дебютиралия само преди седмица първи тийзър трейлър на филма, който направо ни отвя главите и в момента очакванията ни към филма са космически.

Както и да е, де, дори и да не се бяхме надъхали толкова, пак щяхме да продължаваме да ви запознаваме с всичко ново и интересно около проекта – все пак говорим за Кронебърг, който е сред най-любимите ни режисьори – а най-новото са няколко снимки, представени от CinemaBlend, на които можем (за разнообразие) да видим и част от останалите актьори във филма, а не само Патинсън.

Робърт Патинсън и Сара Гадон

Пол Джамати

Жулиет Бинош

Сара Гадон

„Cosmopolis” е екранизация по едноименния роман на Дон Делило – излизал у нас под името „Космополис” – и разказва за 24 часа от живота на 28-годишния милиардер Ерик Паркър (Робърт Патинсън), който в търсене на начин да достигне до другия край на Манхатън, за да се подстриже, изневерява на жена си, бива преследван от вманиачен почитател, атакуван е от протестант и кажи-речи губи цялото си богатство.

Режисьор на филма е Дейвид Кроненбърг, а в ролите ще видим Робърт Патинсън, Сара Гадон, Жулиет Бинош, Пол Джамати, Матийо Амалрик, Джей Барушел и Саманта Мортън.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *