How far would you go to get your answers?

Не е истина просто! Само няколко часа след фантастичния пълен трейлър на „Прометей” (и взривяващия кратък IMAX тийзър преди това) получаваме нов международен трейлър, който можем да определим само като две минути и половина поетична сай-фай-хорър епика. Не си спомняме кога за последно сме се чувствали толкова превъзбудени! Направо се учудваме, че още не сме получили удар.

Смеем да твърдим, че това е по-добрият от двата дълги трейлъра. Структурата, музиката, кадрите… Както казахме по-горе, абсолютна поезия!

Единственото, което искаме да коментираме тук, е следният момент:

Прометей

Струва ни се, че тази „гад”, която се вмъква в костюма, е това, което причинява всички първоначални проблеми – видими в по-голямата част от трейлъра – и това ще е основният „злодей” във филма, до самия финал, в който ще се появят космическите жокеи. Разбира се, това са си само наши спекулации. По принцип гледаме да не фантазираме много, но този път не можем да се удържим.

Освен това ни се струва, че именно това е нещото, което обсъдихме в коментарите на миналия трейлър и на доста хора им заприлича на „фейсхъгър”.

Прометей

Приликата не е 100%-ва, но е напълно възможно. Възможно е и това да са същите същества.

Прометей

Както се каза поне стотина пъти обаче, ще трябва да почакаме до премиерата, за да разберем.

Завършваме с думите на Ридли Скот, касаещи първоначалната идея за втори филм:

Ако имаме късмет ще има втора част. Оставаме с няколко приятни, отворени въпроси.

Разбирайте, ако изкара пари, ще го направим!

Режисьор на „Прометей” („Prometheus”) е Ридли Скот, а в ролите ще видим Нуми Рапас, Майкъл Фасбендър, Чарлийз Терън, Идрис Елба, Гай Пиърс, Логан Маршал-Грийн, Рейф Спол, Шон Харис, Кейт Дики, Бенедикт Уонг и Патрик Уилсън.

Премиерата е 8 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

21 Comments

  1. Съгласен! Много е добър, направо разцепва! 🙂
    Ще се разплача от пренасищане с емоции този уикенд! 🙂

  2. Добре, добре… този определено във втората си половина е по-добър от предния 🙂
    Чакамеееееее!

  3. И аз определено съм съгласен, че този трейлър е по-добър, но и от двата става ясно едно: толкова качествена научна-фантастика скоро не сме и няма да гледаме, освен ако Ридли не получи кинти за още една серия.

    А ще е престъпление такъв филм да не заработи най-малкото над половин милиард долара, при положение, че всекви дървета минават вече границата от 1 милиард.

    Сега да стискаме палци само да го има и в IMAX у милата ни родина.

  4. @Silentium
    А, така! Ентусиазирай се малко, какво ще ми се правиш! 🙂 🙂 🙂

    @Алекс
    Стискаме и на краката! 🙂

  5. Много важно, че ще е PG-13! Като гледам какви неща има в трейлъра не мога да се оплача, че мяза на тийн филм.
    Пък и „AVP-R“ като беше с R-рейтинг, това какво му помогна? 🙂

  6. Е, все пак предните бяха всички R рейтинг, ако не се лъжа 🙂 Със сигурност ще отрежат разни кадри, които иначе биха били много на място и подомогнали да се изкефим още повече :Р Но все пак ще чакаме и после като пуснат удълженото издание… хахах :Д

  7. Да, винаги „R“ е за предпочитаме, но в случая имам доверие, че Ридли ще ни представи нещо добро, независимо от рейтинга. 🙂

    А ако „Прометей“ го чакам като за световно, удълженото издание е като за олимпийски. 🙂 🙂 🙂

  8. Дринов, вие сте мечтата на Тим Ротман… Не се излагайте, моля ви. 🙂 Иначе ще взема да ви пожелая да се случи случка като в Небесно Царство (или като Робин Худ).

  9. @Silver
    Ще се псуваш сега, не мога да разбера. 🙂
    Няма свят, в който аз да предпочитам „PG-13“ пред „R”! Няма!
    В един от трейлърите имаше кръв, топящи се лица и рани други подобни, затова си мисля, че Ридли е успял да пробута повечко благини. В такъв смисъл му имам доверие.
    А това, че ако филмът е разочарование и “R” няма да го спаси, си е абсолютната истина.

  10. С този сценарист и този контрол от страна на студиото почти няма как да не е разочарование, какъвто ще да му е рейтинга, та сигурно ще си останем само с епик кадрите на Ридли – не се съмнявайте в това. Въпросът е, че явно са му извивани ръцете, а това по принцип не е добра идея. Тук става дума за режисьора, който най-добре от всички умее да вижда красотата в насилието, ти ми говориш за „пробутване“ на благинки, все едно че има някаква точкова система. Е да, в случая има…

  11. Добре, един въпрос имам. Защо искаш филма да е кофти? Много важно, че има предпоставки, да не се получи. Всеки филми има такива, без значение кой е режисьор и сценарист и какво е трябвало да отреже. Имай си опасения и притесненията, но какво ти пречи да подходиш малко по-позитивно? Трейлърите и клиповете изглеждат наистина фантастично и аз предпочитам да вярвам, че ще се получат нещата.

  12. Е как ще *искам* да е кофти? Искам да е най-якото нещо, което Ридли някога е правил, ама…

  13. Вярвам, че скръства ръце за молитва. Моряците, военните, космонавтите, освен много смели и прагматични хора, винаги са робували и на суеверия. 😉 Доста ме грабна тоя момент, та за това започнах с него.

    Иначе за мен вече няма съмнения, че „Предходните“ по някакви причини искат да ни унищожат. Доста куцо се връзваме на тяхната „покана“, събуждаме ги от хибернация и резултатът е много отчаяни хора, бягащи из малки коридори.
    Съвсем отделно е защо те не идват на Земята, въпреки технологиите си, и дали те не са ни създали, но впоследствие не ни възприемат като „неуспешен еволюционен експеримент“ В „Слънчева буря“ на Дринка-познай-кой по висша раса искаше да унищожи нашата с много рационално обяснение – разхищаваме енергия.
    /да „3001“ съм я чел ;), дори нахвърлих 3/5 абзаца за нея/

    Малко съм скептик, но много ще се радвам, ако бие „Аватар“ по боксофис.

  14. @Silver
    Ами, занчи ще е! No matter what! 🙂

    @Makedonski
    „Слънчева бура“ знам на кой е, но не съм я чел. 🙁
    Аз не съм доволен от „3001“. не сми се връзва въобще с представите, които изграждат първите две части напеимер (за тертата не си спомням мнного). Дай линк да прочетем какво си написал да обсъдим. 🙂
    А за „Аватар“ забрави! „Ноу уей, Хосе!“ 🙂