Татяна Лолова

„½ живот” на Татяна Лолова спечели Силвия Палазова. Представител на издателство „Изток-Запад” ще се свърже с нея с подробности как да получи наградата. Честито!

_______________________________

Татяна Лолова е една от най-популярните и обичани български драматични и филмови актриси. Известна главно с хумористичните си роли – както в киното, така и на театрална сцена – Лолова е ярко характерна актриса с широк диапазон на комедийното изображение: от фарса и буфонадата до гротеската и сатирата. Въпреки хиперболата и иронията, използвани от нея при изграждането на образите, превъплъщенията й са правдиви и въздействащи. Звездата от филми като „Топло” и „13-тата годеница на принца” е увековечена не само от обективите, но и от изключително успешната автобиографична книга „½ живот”, която вече се радва на своето шесто и ревизирано издание! Мемоарът е написан със съдействието на проф. Георги Каприев, а чисто новата корица е дело на художника Петър Станимиров.

Може да спечелите „½ живот”, ако отговорите на въпроса:

В кой от филмите Татяна Лолова не участва:
а) „Опасен чар”
б) „Щурец в ухото”
в) „Преброяване на дивите зайци”

„½ живот” на Татяна Лолова

Любопитна подробност: ИК „Изток-Запад” има удоволствието да ви покани тази вечер (1 март) от 18 часа в камерната зала „Алеко Константинов” на Сатиричния театър на премиерата на новото издание на „½ живот”. Всички желаещи са добре дошли!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments