Нов трейлър и плакати от „Игра на тронове”

от на 2012-03-05
 

Честно казано, 90% от филмите, които излизат на голям екран, имат по-слаби рекламни кампании от тази на „Игра на тронове”. Просто от HBO осъзнават каква златна възможност държат в ръцете си и усилено работят за промотирането на сериала, вместо да се офлянкват и да лежат на лаврите от успеха на първи сезон.

Най-новото от тази рекламна кампания, която ние следим доста отблизо, са музикален трейлър (в основата е песента „Seven Devils“ на „Florence and the Machine”) – показващ малко от най-епичния момент от втората книга на Джордж Р. Р. Мартин, битката на Черна вода – както и няколко нови плаката, сред които и един „fanmade”, който е част от стратегията на HBO да ангажират феновете малко по-сериозно. Вижте!

Игра на тронове - плакат

Игра на тронове - плакат

Ето и доста приличния „fanmade” постер.

Игра на тронове - fanmade плакат

На фона на кръвосмешение и братоубийство, алхимия и насилствена смърт, цената на славата се мери в кръв. А плячката на победата може да се озове в ръцете на мъже и жени, притежаващи най-хладната стомана… и най-студените сърца. Защото щом се сблъскат владетелите, трепери цялата земя.

Повече подробности за сериала можете да откриете в новините за „Игра на тронове” до момента.

Зимата идва на 1 април.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2012-03-05 at 13:32

  Отвратителен трейлър. Подбора на музиката е върховно глупав. На всичкото отгоре, личи деградация в cinematography-то в сравнение с първия сезон.

  Отговор

 • 2012-03-05 at 14:28

  Напълно съгласен със Силвъра. Не очаквах нещо подобно в почти безпогрешната им рекламна кампания засега.

  Отговор

 • 2012-03-05 at 18:11

  На мен ми хареса. Не се съмнявам, че втори сезон ще е върха 😉

  Отговор

 • 2012-03-06 at 10:54

  Виждам защо на някой може да не му хареса песента, но за „деградацията в cinematography-то“ ще ме прощавате.

  @MCFOXXX
  Thumbs up! :)

  Отговор

 • suicidal
  2012-03-08 at 13:10

  има нещо, което не е както трябва и не е песента. но това не пречи да треперя от вълнение:)

  Отговор

 • 2012-03-08 at 14:52

  И според теб ли е „cinematography-то”? :)

  Отговор

 • jo
  2012-03-09 at 15:23

  Текста на песента ако се замисли човек, чел книгите, е доста символичен. И се вписва много добре в конкретния трейлър. Друг е въпроса, че на някого този вид музика като цяло не допада.
  “cinematography-то” – хвърля в тъча, като отнесен халф бек от Вини Джоунс… явно тук има специалисти които съдят по “cinematography-то” от няколко кадри в трейлър…

  Отговор

 • suicidal
  2012-03-09 at 15:56

  @Дринов
  абе не е “cinematography-то”, някак си ми липсва епичност, твърде съсредоточено е върху лицата на героите и то героите, които зрителя вече познава. Освен това битката при Черна вода е през деня, снимана през нощта губи размах. Ясно, че тва не е Троя, но можеха да го докарат. Пак да не бъда разбран погрешно, аз не съм разочарован от този трейлър, очаквах една идея повече.

  Отговор

 • 2012-03-12 at 17:33

  Ами то по принцип тази поредица е преди всичко герои и интриги, а не екшън – знаеш някои от най-големите битки въобще не ги „дават“. :) Така че поне този аргумент не мога да го приема като недостатък.
  За Черна вода не си спомням кога се водеше, но огньовете ще изглеждат далеч по-добре през нощта. :)

  Отговор

Коментирайте