Първи трейлър на „Dark Shadows” на Тим Бъртън

от на 2012-03-16
 

Burn, baby, burn!

След, както ни се струва, „най-снимковата” рекламна кампания в историята, най-накрая дебютира и първият официален трейлър на подготвяната от Тим Бъртън и Джони Деп екранизация на класическата, готическа сапунена опера на ABC „Dark Shadows” и резултатът е… ами, неочакван.

Вижте го!

Определено сме изненадани. Очаквахме нещо смахнато и може би забавно, но не и откровена комедия. Това обаче не означава, че не ни допада, даже напротив, според нас комедийният тон пасва чудесно на визията и на цялата „сапунена” история.

Като най-голям плюс, засега можем да изтъкнем как изглежда картинката и цялостното женско присъствие – на Ева Грийн специално й степенуваме евала!

За тези, които се пристрастиха към статичните кадри, и този трейлър им изглежда неестествено, предлагаме официалния плакат и един куп нови снимки.

Годината е 1752 и Джошуа и Наоми Колинс заминават заедно с малкия си син Барнабас от Ливърпул към Америка. Но дори и океанът не може да ги спаси от загадъчното проклятие, надвиснало над семейство. След две десетилетия Барнабас (Джон Деп) живее в имението Колинуд, в град Колинспорт – богат, влиятелен и непоправим плейбой… докато не разбива сърцето на Анджелик (Ева Грийн). Вещица във всеки смисъл на думата, Анджелик обрича Барнабас на участ по-тежкa от смъртта: превръща го във вампир и го погребва жив.

Два века по-късно Барнабас случайно е освободен от гробницата си и открива един доста по-различен свят – 1972 година. Той се завръща в някога величественото си имение, което е съсипано от времето и от странните, разкъсвани от мрачни тайни потомци на фамилията Колинс. Елизабет Колинс Стодард (Мишел Пфайфър) дори е извикала психиатърката доктор Джулия Хофман (Хелена Бонам Картър) да живее в имението и да й помага със семейните проблеми.

Освен Елизабет в имението живеят брат й Роджър Колинс (Джони Лий Милър), непокорната й дъщеря Каролин Стодард (Клоуи Мориц) и преждевременно развитият 10-годишен син на Роджър, Дейвид (Гъливър МакГрат). Мистерията обхваща и няколко души, които не са членове на семейство Колинс – пазачът Уили Лумис (Джаки Ърл Хейли) и новата бавачка на Дейвид, Виктория Уинтърс (Бела Хийткоут).

Dark Shadows” е режисиран от Тим Бъртън, а в главните роли ще видим Джони Деп, Мишел Пфайфър, Хелена Бонъм Картър, Ева Грийн, Джаки Ърл Хейли, Джони Лий Милър, Бела Хийткоут, Клоуи Мориц и Гъливър МакГрат.

Премиерата е 11 май 2012.

коментари
 
Отговорете »

 
 • виво
  2012-03-16 at 10:45

  Ева! Ева! Ева! …
  А иначе се радвам много за това, че е комедия. Харесвам много „Смъртта и прилича“ и мисля, че ще е удоволствие да видим нещо подобно като жанр и то отново с чудесен актьорски състав! :)

  Отговор

 • heinrich
  2012-03-16 at 11:12

  Хахахха.. ебаси якия трейлър… филмчето ще да е интересно. ще го гледам само да излезе….
  най смешно ми беше с дяволското изчадия телевизора… хаххахахахах!!!!

  Отговор

 • Ivcho
  2012-03-16 at 11:18

  Ева Грийн има мощни цици! 😛

  Отговор

 • The Bear Jew
  2012-03-16 at 13:39

  Изглежда наистина много забавно! :-)

  Отговор

 • heinrich
  2012-03-16 at 17:12

  @Ivcho
  Че е убава, убава е, ама къде виде мощни цици, че я не видим. Напълно нормална големина са, изобщо не са големи… 😉

  Отговор

 • mimitar
  2012-03-16 at 21:38

  хаха thumbs up за Ева…иии същото за Бари(като Уайт ест).

  Отговор

 • 2012-03-17 at 16:38

  Циците на Ева не са големи, но не са и малки. Аз ги определям като прекрасни! :) :)

  @виво
  Интересна аналогия с „Смъртта и прилича“. И аз смятам, че ще е чудесно ако целият филм е в такъв стил. :)

  Отговор

 • heinrich
  2012-03-18 at 15:29

  Да наистина немога да не се съглася, че направи чудесна аналогия… Ако е в такъв стил ще е доста хуабво:)
  Ще видим;)

  Отговор

 • 2012-03-18 at 17:02

  Най-хубавото е, че няма да ни се наложи да чакаме много за да го гледаме, ей го къде е 11 май. И като имаме предвид, че ще го пуснат една две седмици по-рано за журналя и… :) :)

  Отговор

 • Ivcho
  2012-03-18 at 19:31

  По въпросът за циците на Ева, гледах я в един сериал, и там на един два пъти я показаха както майка я е родила!

  От там останах с впечатлението че има мощни цици!!!

  Но пък сега като гледам наистина са си нормални! :)

  Отговор

 • 2012-03-19 at 01:12

  @Ivcho
  Те са нормални, но пак са мощни! :) С правилно впечатление си останал. :)

  Отговор

Коментирайте