Крисчън Бейл е затворник в „Out Of The Furnace”

Вече сме писали за „Out Of The Furnace”, но тогава беше малко между другото, като един от десетките проекти, които Крисчън Бейл може би ще удостои с присъствието си. Е, сега вече е почти 100% сигурно – филмът ще се снима съвсем скоро, Бейл ще участва в главната роля, а режисьор ще е Скот Купър (това ще е вторият му режисьорски филм след „Crazy Heart”, неочаквания кънтри хит, за който Джеф Бриджес най-накрая взе заслужения си „Оскар”).

Още миналия път споменахме, че главната роля на бившия затворник Слим ни се струва идеална за Бейл – сюжетът накратко е нещо в стил:

„Единственото, което Слим иска, е да излезе от затвора и да се ожени за приятелката си, но вместо това трябва да отмъсти за смъртта на брат си, който е убит след като се забърква с незаконни залагания”.

Все пак трябва да имаме едно на ум, защото това е сюжетът на оригиналния сценарий на Брад Ингълсби, който в последствие е бил сериозно преработен от Купър.

Имайки предвид, че става дума за скромен по мащаб проект с потенциал да стане наистина качествена драма, имаме сериозен шанс да видим филма по кината съвсем скоро – по план снимките трябва да започнат преди лятото, което Бейл ще прекара на снимачната площадка на „Knight Of Cups” на Терънс Малик.

И това не е единствената добра новина, дами и господа. Variety обявиха, че Зоуи Салдана също ще участва в ролята на бившата съпруга на главния герой, вече омъжена за местния шериф, а Робърт Дювал (работил с Купър по „Crazy Heart”, но имат и по-ранни общи заглавия – Купър има и няколко актьорски забежки) ще видим като чичото на Слим.

Сред останалите потенциални участници са Виго Мортенсен като злодея и Кейси Афлек като по-малкия му брат (за тази роля се споменават и далеч по –ужасяващите Чанинг Тейтъм, Гарет Хедлънд и Тейлър Кич), но тези имена засега не са потвърдени. Ще ви държим в течение, ако има развитие, било то добро (Афлек) или лошо (Тейтъм).

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *