„Super Bowl” рекламите на „G.I. Joe 2” и „The Dictator”

от на 2012-02-02
 

Отново дойде времето на „Super Bowl” – тазгодишното 46-то издание ще се проведе в неделя, 5 февруари – и по традиция, студията са ни приготвили 30-секундни реклами на по-големите си заглавия. Също както и през миналата година обаче, част от клиповете дебютират малко по-рано (за нас незнайно по какви причини) и няма нужда да чакаме до неделя, за да ги видим.

Първи в списъка са най-новата кретения на Саша Барон Коен „The Dictator” и никому ненужното продължение на „G.I. Joe: Изгревът на Кобра” озаглавено „G.I. Joe: Retaliation”.

The Dictator

http://www.youtube.com/watch?v=x93-6FhFXv0

Тук нищо интересно. Единственото ново, което не сме виждали в първия трейлър, е коментарът на Диктатора, че е купил NBC и знае резултата от „Super Bowl”.

Саша Барон Коен е в ролята на безмилостен диктатор, който заминава за САЩ за среща на ООН и открива, че неговият „номер две” го е заменил с доверчив овчар – негов пълен двойник. Докато диктаторът обикаля града, той попада на собственичка на магазин за органична храна… Тя преобръща неговото диктаторско мислене и между тях се прокрадва мъничко романтика.

Режисьор на „The Dictator” е Лари Чарлс („Борат”, „Бруно”), а в ролите, освен Саша Барон Коен, ще видим Бен Кингсли, Джон К. Райли, Меган Фокс, Ана Фарис и Б. Дж. Новак.

Премиерата е 11 май 2012 г.

G.I. Joe: Retaliation

http://www.youtube.com/watch?v=WsmG13wcDyg

Call me Joe! Хъъъм! Явно временното ни умопомрачение от първия трейлър продължава, защото това клипче ни изглежда като забавна простотийка. Знаем, че сме пълни наивитети да смятаме така, но поне според нас, ако филмът има подобен тон, може и да излезе нещо от него – не много, но все пак нещо. Но ако стилът от първия филм се е запазил, то ни очаква една доста сериозна брадва.

Режисьор на „G.I. Joe: Retaliation” („G.I. Joe: Ответен удар”) е Джон Чу, а в ролите са Дуейн „Скалата” Джонсън, Чанинг Тейтъм, Ди Джей Котрона, Рей Парк, Ейдриан Палики, Джоузеф Мазело, RZA, Арнолд Восло, Рей Стивънсън, Елади Йънг и Брус Уилис.

Премиерата е 29 юни 2012.

За десерт хвърлете по едно око и на тизйърите на предстоящите реклами (да, и такива простотии има) на „The Avengers” и „John Carter”.

http://www.youtube.com/watch?v=fZsu3sbWnAU

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте