The Moth Diaries

Извън предстоящите филми на таланти като Нийл Джордан и Джим Джармуш, какво може да предизвика интерес към съсипания вампирския жанр? Ами, малко вампирски „girl-on-girl”екшън. Това е едно от загатнатите неща в екранизацията на романа на Рейчъл Клайн „The Moth Diaries”, подготвяна от режисьорката и сценаристка на превърналия се в класика „Американски психар” Мери Харън, която прави своеобразно завръщане на големия екран след седем години, прекарани предимно в телевизията.

The Moth Diaries” разказва историята на две 16-годишни приятелки в девическо училище, чиито приятелски отношения са поставени на изпитание след пристигането на ново, мистериозно момиче.

Явно по подобие на „Психара” и тук ще имаме двойствен, отворен финал – в случая дали героинята на Лили Коул наистина е вампир или не. Какъвто и да е случаят обаче, трябва да кажем, че кастингът на Коул като „мистериозното момиче” може да бъде наречен само с една дума – перфектен! Уникална физиономия има! А това, че притежава неприлично добри „дадености” за иначе супер кльощавата си фигура е съвсем друга тема.

The Moth Diaries

Режисьор на „The Moth Diaries” е Мери Харън, а в ролите са Лили Коул, Сара Болгър, Сара Гадон, Скот Спийдман и др.

Премиерата е 20 април 2012.

The Moth Diaries

Лили Кол

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *