Що се касае проектите с порнографска тематика тази година имаме само един фаворит и това е биографичния филм за Линда Ловлейс „Lovelace”, където ролята на порно легендата се изпълнява от Аманда Сейфрид. Това обаче, не означава, че не искаме да гледаме други подобни филми. Напротив, с отворен обятия приветстваме дебюта на Стивън Елиът „Cherry”, при все че отзивите за него от фестивала в Берлин не са никак ласкателни.

Както в повечето подобни филми, в него става въпрос за млада жена (Ашли Хиншоу), която благодарение на средата, в която е отраснала – майка ѝ е алкохоличка, а доведеният ѝ баща е агресивен и непредвидим – и кофти влиянието на хората, с които се обгражда, е подлъгана/привлечена към мрачния и не особено приятен свят на порно-бизнеса.

Не е най-вълнуващото нещо, което сме виждали, но определено искаме да му хвърлим едно око, ако не друго заради актьорите, сред които са вече споменатата Ашли Хиншоу („Хроники”), Лили Тейлър, Дев Петел, Джеймс Франко и Хедър Греъм.

И докато сме на темата само да споменем, че убиваме да видим осъществени проектите на Марк Уолбърг и Джеймс Франко, както и конкурентния биографичен филм за Ловлейс, „Inferno”.

Премиерата на „Cherry” все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *