IMDb представиха първия официален трейлър на „4:44 Last Day On Earth” на Абел Ферара, с който майсторът на независимото и алтернативното кино прави своеобразното си завръщане.

Въпреки че първите ревюта от фестивалните му прожекции не бяха много фаворизиращи, поради причини, които сме споменавали многократно, представяйки ви различни промо-материали от филма, ние продължаваме да го очакваме с огромен интерес. А в този трейлър няма нищо, което да ни разубеди.

Изглежда, че светът нe свършва с „бум”, а с блус.

Трябва да признаем, че песента на Франсис Куипърс (чест колаборатор на Ферара и Годфри Реджо) има основна заслуга за ефективността на трейлъра, но важното е, че той работи и както вече споменахме, ние продължаваме да искаме да гледаме филма.

А сега чуйте пълната версия на песента и хвърлете едно око на официалния синопсис!

В голям апартамент високо над града живее нашата двойка. Те са влюбени. Тя е художник, той е преуспял актьор. А това трябва да е просто един нормален ден. Но не е. Нито за тях, нито за който и да е друг. Защото утре в 4:44 часа, плюс-минус няколко секунди, краят на света ще дойде много по-бързо, отколкото дори и най-големите песимисти са си представяли. Окончателният крах няма да дойде без предупреждение, но ще бъде без възможност за бягство. Няма да има оцелели. Както винаги има такива, които след като последната им цигара е запалена, а превръзка на очите им здраво затегната, въпреки всичко ще се надяват на спасение. На чудо. Но не и нашите двама влюбени. Те – като по-голямата част от населението на Земята – са приели съдбата си: светът ще свърши.

Режисьор на „4:44 Last Day On Earth” е Абел Ферара, а в ролите са Уилям Дефо, Наташа Лион, Пол Хип и Шанън Лий.

Филмът ще бъде показан в ограничен брой киносалони от 23 март 2012.

„4:44 Last Day On Earth”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Много, ама много обичам филми за края на света. И като казвам филми за края на сета имам предвид точно такива филми като този, а не филми от рода на „Армагедон“, „batleship“, „Битка Лос Анжелис (него го смята за малко по добър от останалите), денат на независимостта“ и много подонби булшити а те са много, в които храбрите непобедими хамеринканци или руснаци за пореден път спасяват бъдещето на великата си нация, а уж на целия свят…..
    И тук малко пак ще върна темата на спора който водихме преди седмица две… Затова ми хареса „Знамението“ на Прояс, защото наистина е хубав филм и носи едно по дълбоко послание отколкото един край на света.
    Затова този филм директо отива в графата ми „Филми, които ще гледам адължително“ и ще го чакам с нетърпение….

  2. Дринов, очаквам много от този филм . Гледал съм почти всичко на Ферара 😀

  3. Абе пропуснахл съм го меланхолията ама ей сега ще я дръпна 🙂
    Просто съм го пропуснал тоя филм….
    Щом ми го препоръчваш ще го гледам. Надявам се да е хубав…