Последния път, когато писахме за подготвяната нова и ако може да се вярва на обещания, мрачна и по-близка до комикса екранизация на „Judge Dredd”, поводът не беше никак приятен. В последствие тази новина беше опровергана (не сме и очаквали друго, точно в този стадий на продукцията едва ли някой ще признае за каквито и да е проблеми), но неприятното впечатление остана, още повече, че оттогава насетне (цели 4 месеца) от „Dredd” фронта нямаше ни вест, ни кост, което поне на нас не ни звучеше хубаво.

Сега, най-накрая получаваме някакво раздвижване, което обаче не е под формата на трейлър, както се надяваха всички, а е поредната партида снимки. Утешителното е, че сред тях поне една си заслужава, ама наистина…

(Чрез 2000 AD)

Dredd

Dredd

Dredd

Dredd

Ние не сме от тези, които се възмущават от намусената физиономия на Ърбан, тъй като тя е едно към едно с образа на Дред от комикса. Не, ние си имаме съвсем други причини за мрънкане. Предпочитаме обаче, да не ги споделяме на този етап, а да си ги запазим за първия трейлър, когато и да излезе той. А честно казано, ако в него има повечко неща като снимката, в която Търлби пръска главата на (предполагаме) престъпника, и тогава няма да го направим.

На опасните улици на Мега Сити, единственият оазис на псевдо-цивилизация, останал на прокълнатата планета, съдията Дред е най-страшният от елитните Улични съдии, които – ако се налага – имат правото да арестуват, осъждат и екзекутират престъпници.

Режисьор на филма е Пийт Травис („Точен прицел”), а в ролите ще видим Карл Ърбан като Дред, Лена Хийди като антагониста Ма-Ма и Оливия Търлби като партньора на Дред, Касандра Андерсън.

Все още няма насрочена премиера.

Dredd

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Шлемът рулира, все едно е хидроцефалит тоя. Обаче е такъв кисел гъз, че чак ме кефи:)

  2. Абе, стига сте дуднали, бе! Изглежда точно както трябва да изглежда Дред. Да, нелепо е, но такъв е образът просто. Аз имам надежди за филма и стискам палци да има повечко моменти, като от снимката с Оливия.