We are not a team. We are а time bomb.”

Странно, но тази реплика на Брус Банър (Хълк), която можете да чуете в най-новия епичен трейлър на „The Avengers” – или иначе казано сбъднатия мокър сън на всички „Marvel” фенове по света – описва филма много точно. В него има милиони неща, които могат да се объркат и нищо от рекламната му кампания (в която ако трябва да бъдем честни имаше и един-два прилични клипа, но нищо повече) не успя твърдо да ни убеди, че „Marvel” и Джос Уидън ще могат да обезвредят тази тиктакаща бомба и ще спасят четиригодишния  труд на студиото (започнал през 2008-а с „Железният човек”) да представи и да събере най-големите си герои в един-единствен филм.

Оказва се обаче, че не е необходимо да се обезврежда нищо, а просто да се вземе тази бомба и да се използва целево и с добри (героични) намерения. Точно това прави най-новият трейлър на филма – взима негативите и ги взривява с положителен ефект.

http://www.youtube.com/watch?v=tY9DnBNJFTI#!

Точно на такива неща разчитаме – истински, пълнокръвни образи и сериозна динамика във взаимоотношенията им – а не само някакви костюмирани, двуизмерни изрезки, трепещи извънземни гадове и накрая малко качествен, мащабен екшън.

Момента, който чакаме с най-голям интерес, е битката между Тор, Железния човек и Капитан Америка в гората. Е, и Скарлет я чакаме и нямаме нищо против да ни „убеди” в нещо, каквото и да е то, ама това е друга тема.

Вижте и последния плакат на филма, който лично нас не ни грабва.

„The Avengers”

Екипът супер-герои на „Marvel” включват легендарните Железния човек, Невероятния Хълк, Тор, Капитан Америка, Ястребовото око и Черната вдовица. Появата на непредвидим враг застрашава глобалната безопасност и сигурност и на Ник Фюри, директора на международната агенция за съхраняване на мира, известна като S.H.I.E.L.D., му е нужен екип, който буквално да спаси света от унищожение.

Филмът е създаден по легендарната комикс-поредица „The Avengers”, публикувана за пръв път през 1963 година и добила иконичен статус. Режисьор е Джос Уидън, а в ролите ще видим Робърт Дауни-син (Железният човек), Крис Хемсуърт (Тор), Крис Евънс (Капитан Америка), Марк Рафало (Хълк), Самюъл Л. Джаксън (Ник Фюри), Скарлет Йохансон (Черната вдовица), Джереми Ренър (Ястребовото око), Том Хиделстън (Локи), Кларк Грег (Агент Коулсън), Коби Смълдур (Агент Хил) и Стелан Скарсгард (проф. Ерик Селвиг).

Българската премиера е 4 май 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

18 Comments

  1. Този Тор много голям го вади!

    Първо се бие с Жележният след това с Капитана , поне в трейлъра такава е хронологията.

    Явно божественото потекло си казва думата!!! 🙂

    От видяното Хълк не ме кефи нещо.Май в предишните филми изглеждаше по-добре!

    И какъв беше този червей накрая? Не съм много ентусиазиран!!!!

    Не съм запознат с историята на тази Черна вдовица ли e каква е. Какви са и възможностите? Щото с този пистолет няма да стигне далеч!!! 😉

  2. Забравих да кажа, начинът по който Тошко си съблича костюма просто кърти мивки!!!!
    🙂 🙂 🙂

  3. Премиерата не е ли на 4-ти МАЙ, а не март? (wonder) Не че имам против да го видя два месеца по-рано де.. 🙂

  4. Така, така! Особено много ми допада издрасканото заглавие накрая на трейлъра! 🙂 Дано филмът да не се превърне в Трансформърс със супер-герои.. 🙂

  5. ухахаха – червеят от финала не го очаквах!
    Локи е истински божествен 8)
    влече ме тъмната стана, какво да направя…
    и аз очаквам битката на триото – как ще си ги меряяят 😀
    шаренийка – да се радваме на екшън – дано да е качествен 😛
    и да – събличането на Роообъъърт е Жестоко!!! 😀

  6. Ivcho 02/29/2012 at 21:00

    Не съм запознат с историята на тази Черна вдовица ли e каква е. Какви са и възможностите? Щото с този пистолет няма да стигне далеч!!!
    *************************************************************************

    Това не трябваше да го казваш. 😀 😀 😀 Възможностите й тук специално са безгранични. 😉 😀

  7. Възможностите на Черната вдовица са, че стреля концентриран сексапил през гърдите. It’s way more dangerous than a gun! 🙂

    @Emanuil
    10x 🙂

  8. След десептиконската стоножка накрая на трейлъра, сигурно излиза и Оптимус Прайм и леля му по бащина линия! Що за тъпотия?! Да се бяха опитали да избягат от дизайна на Трансформърс!

  9. Защо Марвел не изгледат последните филми на DC, че най-сетне 1 свестен да изкарат? От самото начало буксуват на ниво: „детски шаренийки“. Явно осъзнавайки това ни впечатляват с мега оригиналното и невиждано трансформърско нещо, пффф.

    Този го пропускам дори в Замунда…чакайки „Justice league“.

  10. На мен ми прилича на Трансформърс и за това ме кефи. Но трейлъра несъмнено ме размаза 😉

  11. „Е, и Скарлет я чакаме и нямаме нищо против да ни „убеди” в нещо, каквото и да е то, ама това е друга тема.“

    На първо време може да е нещо като comic relief, защото начина по който зарежда пищова и страшния поглед към 2.06 резултират в accidental comedy, каквато никой не е имал предвид.

  12. И това ще е една дивотия та нема накъде.. просто съм си убеден….

  13. Колкото повече го гледам, толкова повече ми заприличва на rip-off на Трансформърс. Това бе първото нещо, което ми каза мой приятел, след като го питах дали го е гледал. 🙂

  14. Музиката и звуците са доста подобни на „Трансформърс“, това също помага! 🙂

    @П. Терзиев
    Понякога тези имат много готини коментари.