Анистън и Куейд

Въпреки че внимавахме да не се изхвърлим с очакванията, все пак изпитвахме плах до сериозен интерес към подготвяната от Даниъл Шектър (режисьор) и Елмър Ленърд (автор и продуцент) екранизация на „Switch”, не точно предистория на „Джаки Браун”, а по-скоро още една история от света на Ленърд. Звучи добре, нали? Наскоро разбрахме и кои актьори ще поемат двете главни роли – един вид, младия Робърт де Ниро и младия Самюел Джаксън – и пак нямахме забележки.

Но сега, проектът стана с една идея по-малко интересен и причината е Дженифър Анистън. Сюжетът с две думи е следният:

„Ордел и Луис отвличат съпругата на богат предприемач, който обаче не иска жена си обратно, и двамата бандити и разгневената съпруга са принудени да изготвят нов план, с който наистина да ударят кьоравото.”

Според Deadline Анистън ще поеме ролята на отмъстителната бивша заложница и въпреки един-двата й жалки опита да играе по-нестандартни роли, нещо й нямаме доверие, че няма да го обърне на романтична комедия. Нищо чудно, че съпругът й не я иска обратно. И ние се чудим как да се отървем от нея.

Поне изборът на неприятния съпруг е по-добър – Денис Куейд, който ще го докара и откъм мазнотия и откъм чар, така че за него нямаме оплаквания. Засега последното допълнение към актьорския екип е Тай Бърел в ролята на женен свидетел на отвличането. Не сме сигурни колко голяма или важна е тази роля (и защо има значение, че е женен), но Бърел е забавен, така че е добър дошъл.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *