Първи трейлър на „Get the Gringo” с Мел Гибсън

от на 2012-02-01
 

Не, това не е нов проект на Мел Гибсън, за който не сте чували до момента, а същият онзи „How I Spent My Summer Vacation”, от който преди време видяхме първа снимка и плакат, само че сега е преименуван на „Get the Gringo”.

Смяната на заглавието беше анонсирана от Deadline, които представиха и първия трейлър на филма, както и информацията, че той ще пропусне киноразпространението си и ще скочи директно на VOD.

Ако не друго, трябва да признаем, че филмът изглежда забавно. Като че ли усещаме нещо от стила на „Разплата”, но това е само заради „разказващия” глас на Гибсън, всякакви други прилики са “nonexistent”.

Както казахме и миналия път, за нас Мел все още е голям актьор и режисьор и с удоволствие ще видим какво ни е подготвил. Този път той, освен изпълнител на главната роля, е и съсценарист.

Режисьор на „Get the Gringo” е Ейдриан Грънбърг, който прави дебюта си, след като е бил асистент във филми като „Апокалипто”, „Трафик”, „Фрида”, „Господар и командир”, „Снайперисти” и др. Освен Мел Гибсън в ролите ще видим Питър Стормаре, Дийн Норис, Боб Гънтън, Стефани Лемелин и др.

Филмът ще е достъпен VOD от 1 май.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте