Ал Пачино ще злодейства в „Аз, проклетникът 2”

от на 2012-02-08
 

Ал Пачино

„Аз, проклетникът” е доста симпатично филмче и определено нямаме нищо против подготвяното продължение, за което вече сме ви споменавали (и в което се очаква слугите да имат още повече екранно време). Към края на миналата година разбрахме, че Хавиер Бардем ще озвучава злодей, а сега Deadline обявяват, че Ал Пачино ще озвучи Злодея, ако усещате тънката разлика.

Засега не е ясно дали става дума за един и същи герой и Бардем е бил сменен с Пачино или са различни персонажи, единият по-зъл от другия. Въпреки че първоначалната ни реакция беше „жалко, че няма да чуем Бардем”, в „Аз, проклетникът 2” определено има място и за двамата, дано не става дума за „или, или”. Двама злодеи и Гру? Идеално.

А сега отиваме да проверим дали това наистина ще е първата подобна роля на Ал Пачино в анимация. Възможно ли е този глас да не е използван досега? Наистина, до не чак толкова отдавна Пачино беше зает да прави уникални роли в едни от най-добрите филми в историята на киното, но толкова ли не е намерил време за една анимацийка? Особено последното десетилетие? Не можем да повярваме, че не са му предлагали роли – неговият глас е един от най-известните и най-имитираните.

http://www.youtube.com/watch?v=5q9TpdUPYLU

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте