Матю Вон се завръща за продължението на „Х-мен: Първа вълна”

от на 2012-02-01
 

Матю Вон и Джеймс Макавой - Х-мен: Първа вълна

Знаете, че сме напълно доволни от „Х-мен: Първа вълна” – а ако не знаехте, ето тук можете да разберете защо – и по принцип сме фенове на франчайза, така че винаги се радваме на нови Х-филми. Открай време се знаеше, че ще има още и още, но не беше 100% сигурно, че следващите филми ще са продължения на „Първа вълна”, единични заглавия, посветени на някой отделен герой (подобно на, но ако има и капка разум в Холивуд, не съвсем като Върколака) или нов рибуут.

Към края на миналата година се разчу, че „20th Century Fox” подготвят истинско продължение и Саймън Кинбърг работи по сценария, но не е ясно кой ще режисира. Сега Deadline обявяват, че „Fox” са подписали договор с Матю Вон да се завърне като режисьор, а Брайън Сингър продължава да си следи поредицата, отново като продуцент. За актьорите все още не се знае нищо, което означава, че не е ясно от кой ще има нужда и кой ще има място в продължението, но поне за Джеймс Макавой и Майкъл Фасбендър можем да сме сигурни – и двамата са подписали договори за повече от един филм и честно казано не виждаме Х-мен филм, в който точно техните герои да не участват.

За съжаление с тези добри новини се изчерпват всички известни засега подробности около проекта. Носят се слухове, че историята на продължението ще се завърти около Магнито, който е отговорен за убийството на Кенеди, но въпреки че самият Кинбърг пусна слуха, не бързайте да му се доверявате.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте