Когато попаднем на комбинация между режисура на Ласе Халстрьом (да изброяваме ли?), сценарий от Саймън Бюфой (носител на Оскар за „Беднякът милионер”, сценарист на „127 часа”, автор на „Време за мъже”) и актьорско присъствие на Юън Макгрегър, Кристин Скот Томас и Емили Блънт, веднага си пожелаваме филма. Дори преди да сме прочели синопсиса! Но пък попаднахме на нов британски трейлър, който бързаме да споделим.

(трейлър – чрез HeyUGuys/MSN UK)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SqmF1zkUAeo

Не се съмняваме, че публика и критика в Торонто са погледнали с благосклонност към „Salmon Fishing in the Yemen”.

Историята е за един „експерт по рибни въпроси” (Юън Макгрегър), когото ангажират като консултант в реализирането на една шейхска идея – да се популяризира въдичарството в Йеменската пустиня. И както обикновено се случва в подобни истории – важно е да осъзнаеш, че да се носиш по течението и според очакванията не винаги е правилното решение. Може да се решиш да провокираш себе си и да докажеш на скептиците, че няма невъзможни неща.

Адаптацията по романа на Пол Тордей ще се разпространява в Щатите и Великобритания от 9 март, в Швеция, Холандия, Австралия и Германия също ще може да бъде видяна през пролетта. Казахме вече, че си пожелаваме филма и у нас, няма да навреди да повторим, „оммм”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *