Предупреждаваме ви, има сериозна опасност този клип от снимачната площадка на „Ghost Rider: Spirit of Vengeance” да е в пъти по-як и по-забавен от самия филм. Ние бяхме от онези балъци, които изпитваха леки надежди, че продължението може да е поне прилично, за разлика от безумно тъпия първи „Призрачен ездач”. Разбира се, тези надежди (окончателно потъпкани след първата прожекция и последвалите отчайващи реакции на феновете, имали „късмета” да го гледат) бяха родени от имената на режисьорите Брайън Тейлър и Марк Невелдийн, които разбират това-онова от екшън и простотия.

Ако не ни вярвате, гледайте „Crank” или продължението „Crank: High Voltage”, или просто хвърлете едно око на клипа по-долу. Малко по-необичаен „making of”, клипът ясно показва защо Тейлър и Невeлдийн ни кефят. Абсолютни ненормалници!

Предупредихме ви, че клипът ще е по-як от самия филм. Ето на това му се вика да си обичаш работата!
Ако все пак решите да гледате „Ghost Rider: Spirit of Vengeance”, премиерата е 17 февруари 2012.

Режисьори на филма са Марк Невелдийн и Брайън Тейлър, а в ролите са Никълъс Кейдж, Идрис Елба, Джони Уитуърт, Кирън Хайндс, Кристоф Ламбер и Виоланте Пласидо.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. След като режисьорите са такива маниаци (за първи път виждам нещо подобно) как може филма да е тъп – направо не мога да повярвам! 🙁 🙁

  2. Трансформърс много ли е умен? Всички го гледат заради труда, който е положен, а не заради плитката идея, която е вкарана.

  3. Филмът у нас ще бъде разпространяван само на 2D от 24 февруари.

  4. Gamer въобще не се хареса, но пък мен ме изненада приятно каква мръсна кичозна феерия се оказа. Ниските очаквания и те изиграха роля, но това ще се гледа дори без познаването на първата част.

  5. Това мяза да е… ъ… прилично. Атмосферата на великолепно малоумния, но убийствено красив комикс е закована, и диджитълът е всъщност адекватен и не бърка в очите. Не мога да повярвам, че мисля, че това ще ми хареса. Ама режисьорите са мега и ме кефят.

  6. Луди са момчетата! И аз адски се накефих на клипчето, затова и го пуснах. Ама, честно, това по никакъв начин няма да спаси филма. За пореден път нещата, които се чуват са ужасни и си мисля, че това няма да е един от онези случай дето първите коментари са зле, пък после филма се оказва здрав.