От доста време следим с интерес подготвяната от Джонатан Левийн екранизация на романа на Айзък Мериън “Топли тела”, но след като изгледахме прекрасния „50/50”, очакванията ни се покачиха още повече и вече нямаме абсолютно никакви съмнения, че филмът може да има каквито и да е прилики със „Здрач”. Предишните филми на Левийн „All The Boys Love Mandy Lane” и „The Wackness” са не по-малко добри, но „50/50” просто циментира нещата.

При така развилите се обстоятелства просто няма как да не ви покажем първите официални снимки от филма. На първите виждаме Никълъс Холт („Х-Мен: Първа вълна” и предстоящия „Jack the Giant Killer”) като зомбито Р, а на последната, която между другото е малко по-старичка, но досега нямахме възможност да я пуснем, отново е той, но този път в компанията на Тереза Палмър, която изпълнява ролята на Джули.

(чрез Collider)
Никълъс Холт - "Топли тела"

Никълъс Холт - "Топли тела"

Никълъс Холт

Никълъс Холт - "Топли тела"

Никълъс Холт и Тереза Палмър - "Топли тела"

Р е зомби. Той няма име, няма спомени, и пулс няма, но има мечти. Той не изпитва наслада от убиването на хора; той изпитва наслада от возенето на ескалатори и слушането на Франк Синатра. Той е малко по-различен от останалите Мъртви.

Сред руините на изоставен град, Р среща едно момиче. Тя се казва Джули и е противоположното на всичко, което той познава – топла, светла и съвсем жива, цветна експлозия на фона на мрачния сив пейзаж. Поради причини, които не разбира, Р решава да спаси Джули вместо да я изяде и така започва една напрегната, но странно нежна връзка.

Никога преди не се е случвало нещо подобно. Противно на всякакви правила и логика, Р вече не е доволен от живота си в гроба. Той иска отново да диша, иска да бъде жив, а Джули иска да му помогне. Но техният суров, гниещ свят няма да бъде променен без битка…

Режисьор на „Топли тела” („Warm Bodies”) е Джонатан Левийн, а в ролите са Никълъс Холт, Тереза Палмър, Джон Малкович, Дейв Франко, Роб Кордри и Анали Типтън.

Премиерата е 10 август 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 Comments

  1. И аз се надявам да няма абсолютно никаква прилика с Здрач, но последната снимка нещо в тоя стил ми се вижда…

  2. @Alex
    Това е някво смотано промо, мани го. 🙂

    @UZUMAKI
    Първият е най-свестен, гледай останалите! 🙂

    @legrandelf
    Що бе? К’во ти пука „poker face“-а, ако има „bluffin’ with my muffin? 🙂 🙂

  3. Като чета синопсиса на филма искам да попитам как може да се изгаврят така със зомби жанра… 🙂

  4. Заеби ги ти тия зализани работи… 🙁 Га ма свари и мен така зомби-апокалипсиса: бръснат, вчесан, натокан…Да нема къде да те уапе човек…Тц.

  5. @heinrich
    Що, некрофилията не е безинтересна тема. 🙂 🙂

    @Val
    Да живее Тинто Брас! 🙂

    @HerMamut
    Ами ако си вечно зализан, как другояче да те свари? 🙂 🙂

  6. Книгата е писана с голяма доза ирония, има атмосфера, но от горните снимки май филмът се очертава да бъде непоносима емо-тийн дрисня ала Здрач. Как Холивуд успява да изпонасере толкова много книги…не ми е ясно 😀

  7. Изчакайте да видим поне първият трейлър де. Това са само снимки все пак. Режисьорчето го бива много, сигурен съм, че във филма ще има много ирония!

  8. Първо – метросексуални лъщящи вегетариански вампири, направени от бял кирпич.
    Сега – още по-метросексуални емо зомбита с хипстърски наклонности.
    Fuck logic.