От края на октомври, когато видяхме първия трейлър на предстоящата триизмерна премиера на „Star Wars: Епизод I – Невидима заплаха 3D”, не сме пускали нищо по темата, което си е пропуск, при положение, че сме доста големи фенове и очакваме събитието с нескрит интерес. То не, че имаше нещо съществено за отразяване, но все пак.

Сега обаче, няма как да пропуснем поредицата плакати от филма, които бяха разпространени от Kino Gallery, първо, защото както казахме отдавна не сме пускали нищо за филма, а премиерата е зад ъгъла и ще е добре да се понадъхаме мъничко и второ, защото постерите са наистина добри. Вижте.

Star Wars: Епизод I 3D - плакат

Star Wars: Епизод I 3D - плакат

Star Wars: Епизод I 3D - плакат

Star Wars: Епизод I 3D - плакат

Star Wars: Епизод I 3D - плакат

Като бонус вижте и един руски плакат на Маста’ Йода.

Star Wars: Епизод I 3D - плакат

„Star Wars: Епизод I – Невидима заплаха 3D” е в кината от 10 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. ееее мама му стара. колко пъти ще ги пускаме тия филми…. 2д, 3д, след 5 години 4д……… Само за пари мислят……

  2. Пфф. Седи грей се. То тепърва се почва. Сега ще има ню епизодс сага он 3д, после ще има олд епизодс сага он 3д, после бокс сет он блурей 3д одл епизодс, после бокс сет ню сага он блу рей, после ще има естествено комплит сага бойс сект он еверитинг, после ще измислят 8к блурей и дет ти викаш 4 д и колелото се завърта наново. А балъчетата си купуват и купуват…

  3. Лукас зе да изглежда смешен с преиздаването на 1 и същ филм по 30 пъти. Верно, че той други нема, но сериозно ли си мисли, че това 3Д ще събере парите на други, освен SW промивките?
    Плакатите в сравнение с оригиналите са меко казано хомо.

  4. Абе той Лукасчо си знае интереса, него му е добре. Балъчетата защо си го причиняват over and over ми е нещо трудно да разбера. А и не са на по 11 години вече.

  5. Що не оставите на балъчетата да си го гледат и да му се радват, а пък вие да се съсредоточите върху това, което на вас ви харесва. Все едно някой ви зима данък, ебаси.

    И как пък всеки има мнение по въпроса, какво трябва да прави някой друг със личната си собственост?!

  6. Митак, някакво инфо ако изкочи за официална премиера или подобно свиркай тук, че да видим къде да се организираме феновете! 🙂 Нещо не чувам за IMAX, така че каквото дойде…

    А, и нали ще ми заемеш двойния си меч за 15-20 минути за една фотосесия? 😉 😉 😉

  7. Не се сещам за по-подходящ филм, който да излезе в тиизмерен формат. Всъщност 3,4 или 5D
    там сме 🙂