The Walking Dead

Доста отдавна не сме пускали нищо от „The Walking Dead” фронта. Не, защото сме супер разочаровани от начина, по който вървеше втори сезон до „mid-season” паузата (която продължава и в момента), а защото когато става дума за сериал, трудно изскачат заслужаващи си новини, докато той върви.

В такива новини обикновено става въпрос за потвърждаване на допълнителни епизоди или направо за нов сезон, което си заслужава, но трудно се посвещава цяла новина по темата. Такъв е и сегашният случай: AMC съобщиха, че „The Walking Dead” ще се завърне за трети сезон, който ще бъде 16 епизода (за разлика от втори, който ще е 13).

Причината, поради която отбелязваме това е, че този път имаме възможност да спретнем една „по-богата” новина, защото по случай завръщането на сериала на 12 февруари от AMC представиха един нов плакат и няколко промота, които ни се сториха симпатични и ни повдигнаха очакванията. Да, въпреки лекото разочарование от действието в сезона до момента, все още сме фенове и имаме надежди, че нещата от тук насетне ще вървят нагоре.

http://www.youtube.com/watch?v=taQ8NnMqt3I

Ето и споменатия по-горе плакат.

The Walking Dead - плакат

„The Walking Dead” се завръща на 12 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. много бавничко се развива втория сезон. добре, че беше тва клане в последната серия. и все пак, разбира се и аз оставам фен, но ми се ще малко повече действие и включване на нови персонажи.

  2. Вторият сезон действително позаспа и ако не се стегне скоро, рискува да fail-не доста здраво, но уж обещават сериозно набиране на скорост през остатъка от втория сезон. Няколко думи от Франк Дарабонт относно напускането му: „It was like a death in the family. Only I was the dead guy.