Такааа! Изминаха цели три седмици откакто видяхме изключителния тийзър трейлър на „Prometheus” („Прометей”) и не е за вярване, че през това време не сме пускали нищо ново за „най-чакания”. Затова сега бързаме да поправим тази непростима грешка, като ви покажем най-новите снимки от филма.

Всъщност една от снимките (по-малката, която може да видите по-долу) излезе в началото на годината, но дори и ние не успяхме да се насилим да напишем цяла новина за нея – видя ни се скучничка. Другата обаче… о, да, тя си заслужава. Вижте!

Нуми Рапас - „Prometheus”

Нуми Рапас - „Prometheus”

Не сме съвсем сигурни какво представляват двете фигури в ляво – дали са живи същества, скулптури, костюми или нещо друго – но ни се струва, че са от вида на “the Space jokey”. Или ако не, поне са близки роднини.

Доста ни радва и „Alien”-ския вид на коридора, но това след нещата, които видяхме в трейлър е най-малката ни радост. Нуми Рапас малко позева, ама кой знае какво вижда героинята ѝ в момента. Пък и не е хубаво да ѝ се подиграваме, защото най-вероятно така ще изглеждаме и ние по време на филма.

Повече подробности за проекта може да откриете в новините ни до момента, а за финал вижте и един “fan made” трейлър на „Пришълецът”, монтиран така, че да прилича на този на „Prometheus” – с подобни кадри, музика и всичко, както си му е реда.

Лудница! Отиваме да си го гледаме, него поне можем да си го пуснем по всяко време.

А вие вижте и трейлъра на „Wall-Etheus”. Смятаме, че заглавието е достатъчно ясно за това, какво точно ще видите. Не пропускайте да цъкнете и на „Side-By-Side” сравнението.

Режисьор на „Prometheus” е Ридли Скот, а в ролите ще видим Нуми Рапас, Майкъл Фасбендър, Чарлийз Терън, Идрис Елба, Гай Пиърс, Логан Маршал-Грийн, Рейф Спол, Шон Харис, Кейт Дики, Бенедикт Уонг и Патрик Уилсън.

Премиерата е 8 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 Comments

  1. хаха, тея двата трейлъра ме убиха 😀
    Усещам, че това май-май ще е новото интернет меме, което всъщност не е толкова лошо – тъкмо още повече ще разбуни духовете, а и си и е безплатна реклама 😀

  2. @Silentium
    Е как бе, чакай сега да гледаме пълния трейлър, после плакати, клипове… има много какво да се казва. 🙂 Само гледай! 🙂 🙂

    @Gogoto
    Аз по принцип се дразня на такива неща, но има страхотни попадения. 🙂 И да, рекламата е налице. 🙂

  3. биомеханичен костюм.Както и черепа от трейлъра.Поне това е потвърдено от интервюта със ридли скот.Спейс жокеите се виждат и в трейлъра :
    http://cdn1.sciencefiction.com/wp-content/uploads/2011/12/Prometheus-Space-Jockey-close-up..png

    И да още няма уейланд ютани.Само уейланд .И логото им е по-различно.

  4. @Silentium
    Щом ще е “Оле оле!!!”, лошо няма! 🙂

    @MKT
    Стига ми, че имаме „Weyland“ 🙂

    @ttt
    Според мен това са теории (разумно звучащи, но все пак теории), които не са потвърдени официално. Ако имаш линк, където Ридли потвърждава това нещо, ще се радвам да споделиш. 🙂

  5. Какви са тия фотошопени ужаси? Срам за Фокс, че са го лийкнали това, по-зле е от fan-made.

  6. Абсолютно няма как да е от осветлението. 🙂 Виж на hi-res-а, че мацката с идиотското костюмче е с тотално различно ниво на детайл, шум и тониране от фона. Тва просто някой я е залепил отгоре, без да се позамисли как да блендне по-добре.

  7. Добре де, може, не ги разбирам аз фотографските и фотошопските тънкости. Аз бих предположил, че са я снимали с светкавица и затова така изглежда. Пък фона е потънал, щото е далеч.
    Иначе ми се струва, че във филма ще станем свидетели на „немотивиран светлинен източник“, особено в бекграунда и е възможно да изкачат някои подобни моменти в които, образите са малко изпльоскани.

  8. Ох. Извинявам се че се забавих, но имах проблеми в работата и тези дни бях подивял и нямах никакво време за нищо, така че направо на въпроса.:)
    С риск Дринов да ми изтрие коментара, преди дни споменах за един гаден минус, когото сега искам да споделя с вас без да задълбаваме. Разбира се, че не е толкова гаден, така че не ме разбирайте погрешно.
    Преди месец пуснаха страхотен трейлър. Онзи ден го гледах за N-ти път.
    Направи ми впечатление накрая на трейлъра една гадна фраза….
    „Това, което откриха, може да е нашия край“
    Разбира се, след като се говори за още един филм се предполага, че филма ще е с отворен край. И сигурно ще така. И 1000000% е сигурно, че филма ще е много як!. Но..
    За мен тоя надпис малко убива фабулата във филма, защото това няма да е нашия край на човечеството. Реално погледнато филма няма да има този отворен край за който говоря, защото има цели 4 филма, които доказват, че след края на този нов филм, няма да има край на човечеството или нещо подобно. Човечеството няма да бъде унищожено в края на този филм и в тази насока казвам отворен край. Надявам се, че ме разбирате.
    Мисълта ми е, че самия надпис не звучи точно на място. Аз знам какво да очаквам от филма и без да съм запознат с сценария. Група хора. Откриват нещо си. Подгонват ги.. изтрепват ги един по един или сами се изтрепват. Докато накрая остане един или нула. Ще се опитат да изпратят на „Корпорацията” информацията. Те или ще я получат и ще я прикрият естествено или няма да я получат изобщо;)
    Не искам да задълбавам, не търся под вола теле и не ме разбирайте погрешно, но съм сигурен, че филма ще е жесток, смислен и невероятен. Просто малко ми убиват кефа:)
    П.С. Снимката е готина и ми е интересно наистина какво зяпа Нуми.. Надявам се да е някой ксеноморф 🙂

  9. @heinrich
    Струва ми се, че прекалено много ги мислиш нещата. 🙂
    Какво ще кажеш, ако това е началото, което ще доведе до нашия край, някъде по времето на 5-ия, 6-тия филм? Все пак „свършването“ отнема време . 🙂

    @Silver
    Да ти кажа, притеснително си е, при това доста. Не е като „The Darkest Hour“ и „Cowboys & Aliens“ да са качествени филми.

  10. @Дринов
    Абе да ти кажa чeстно може и да си прав. Просто може би прекалено много го мисля. Това е защото наситина съм „възбуден“ от този филм.
    Но аз си мсиля, че не мисля (хахаха!!!), че прекалено много го мисля, а просто това онзи ден ми се наби в очите 🙂
    А за 5-ти или 6-ти филм със „бавно свършване“ мога да ти кажа, че наситина просто удари в десетката, защото това е наистина просто невероятно прекрасна идея!!!
    А Колкото до възбудата ми, това е хубаво, че съм възбуден, защото обичам да „свършвам“ както идеята ти за още няколко филма, които да „свършат“ бавно. Колкото по бавно „свършвам, толкова по повече свършвам 🙂
    Хахахах!!! 😉