Джони Лий Милър и Том Холандър

Само преди месец имахме възможност да ви представим деколтето на Джема Артертън не само защото нормалните мъже (като домакина) са обсебени от цици, а и защото алената дрешка, която ги поддържа, е рокля от 18 век за един вампирски филм, към който проявяваме особен интерес.

Става въпрос за „Byzantium” на Нийл Джордан – обидно е да ви подсещаме, че именно негов е класиката „Интеврю с вампир”, затова си мълчим. И преди да прозвучи финалното „стоп!” на снимачния процес, станаха известни още две имена от поддържащия актьорски екип.

Джони Лий Милър може да се похвали от миналата година с успешно участие в сценичната постановка на „Frankenstein” под режисурата на Дани Бойл и в компанията на Бенедикт Къмбърбач, както и с ключова поддържаща роля в „Dark Shadows” на Тим Бъртън. Освен Милър в екипа на „Byzantium” се включва и винаги забележимия Том Холандър, който добре се справя с всякакви не-стандартни роли – от пастора мистър Колинс в „Гордост и предразсъдъци” до екстравагантния убиец в „Хана” на Джо Райт.

Сценарият на „Byzantium е дело на Мойра Буфини („Tamara Drewe, „Джейн Еър), режисира Нийл Джордан, а продуценти са Алън Молони и Стивън Ули. Главните роли са поверени на Джема Артертън и Сърша Ронан – майка и дъщеря, които пристигат в малко градче, представяйки се за сестри. Сред момчетата, чиято кръвчица бленуват двете жадни жени, са Сам Райли, Даниел Мейс, Калеб Ландри-Джоунс. Ако филмът стане готов в късната есен на настоящата година, като нищо може да се появи за пръв път в Торонто. Wait & see…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *