Доживяхме и ние да се разочароваме от нещо свързано с „Prometheus” („Прометей”). Добрата новина е, че не става въпрос за нещо, което не ни харесва, а за такова,  което вече сме виждали.

От CommingSoon представиха международен плакат на филма – пълно копие на първия тийзър постер, който видяхме преди време, само малко по-осветен. Понеже е абсолютно същият си помислихме, че става въпрос за някакъв фейк – някой фен е взел оригиналния постер и го е осветил малко повече – но след като ние самите неуспешно пробвахме да получим същия резултат, решихме все пак да ви го представим.

Prometheus

Осветена или не, виждали сме главата вече няколко пъти и ни се ще тя да отстъпи мястото на акцента в предстоящите рекламни материали. А докато чакаме да се появи нещо ново, хвърлете едно око на старите новини около проекта.

Ридли Скот, режисьорът на „Пришълецът” и „Блейдрънър”, се завръща към жанра, който той самият дефинира. С „Prometheus” той създава изключителна митология – екип от изследователи открива информация за произхода на човечеството на Земята, която ги води до най-мрачните кътчета на вселената. Там те трябва да водят ужасяваща битка, за да спасят бъдещето на човешката раса.

Режисьор на „Prometheus” е Ридли Скот, а в ролите ще видим Нуми Рапас, Майкъл Фасбендър, Чарлийз Терън, Идрис Елба, Гай Пиърс, Логан Маршал-Грийн, Рейф Спол, Шон Харис, Кейт Дики, Бенедикт Уонг и Патрик Уилсън.

Премиерата е 8 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Абе тая глава е същата като на оня пич от тийзър трейлъра дето Кокпита/Space jockey-я „изкача“ от пода. Поне на мен ми прилича на същата Тоя Кокпит/Space jockey пак казвам, колкото повече го гледам, толкова повече ми прилича на „артилерийско оръдие“ мама му стара 🙂

  2. Освен тази глава друго няма ли да покажат?

    До сега колко плакати показаха, и все тази глава на тях!

    Сигурно е важна за историята ама все пак! 🙂

  3. @heinrich
    Ми що пък да не е артилерийско оръдие? 🙂

    @Ivcho
    Това ми беше думата. И аз искам да видим нещо различно. А иначе, със сигурност е важна тази глава. 🙂

  4. @Дринов
    Разбира се, защо не!? Може да е точно някаква защитна система на кораба (Дъ Дереликт Шип-а) Не че не сме го виждали на всеки кораб в армията на всяка държава. Но да ти кажа най-вероятно не е! Ще разберем след 6 месеца. Може и по рано, ако дадат повече подробности в предстоящия пълен трейлър 🙂