Лили Колинс

Честно казано, не сме сигурни защо въобще знаем името на Лили Колинс, след като не е участвала в кой знае колко качествени роли/филми (да не кажем никакви) и най-важното й участие до момента е в предстоящия „Mirror, Mirror”, който изглежда все по-красив и все по-смотан с всяка нова реклама. Но какво да се прави, знаем я Лили и благодарение на Bloody Disgusting знаем, че се е уредила с нова роля в поредния холивудски хорър филм.

Но това не е кой да е хорър римейк за група младежи, които заминават за усамотена хижа в гората и случайно призовават демонична сила, не, става дума за римейка на класиката „The Evil Dead”. Колинс ще видим в ролята на Мия, която заминава за хижата в опит да се излекува от нарко-зависимост. Компания на Мия правят нейната приятелка Оливия, която е и медицинска сестра, сгодените Дейвид и Натали и Ерик, който според слуховете е героят, който намира Книгата на мъртвите и четейки от нея, призовава демоничната сила, която обладава героите един по един. И разбира се, когато Мия изпада в паника и започва да говори за оживели дървета и какво ли още не, никой не й вярва. В началото.

Общо взето, това са всички нови подробности около римейка, а останалото го знаете от предишните ни новини – Феде Алварес е режисьор, Сам Рейми е продуцент, а Диабло Коуди е съ-сценарист и настоява, че сценарият е „невероятно брутален”. Премиерата е планирана за 12 април 2013.

Similar Posts

4 Comments

  1. Начи, извинявам се предварително, че коментарът ми няма много връзка с новината, ама искам да сверя нещо с вас. Защо всеки път като погледна тази въпросна мацка виждам само странните и вежди (http://goo.gl/adT7g). С един приятел гледахме Abduction и в един момент като ни влезе под кожата нищо друго в този анти-филм нямаше значение. Хората около нас в киното ни гледаха странно 🙂 Та какво е вашето мнение?
    П.С. защо чак сега разбрах случайно, че Лили е щерка на Фил Колинс, вие знаехте ли?!?!

  2. Тя затова именно е с такива вежди – взела е косата на баща си. Не искам и да си помислям къде са разпределени останалите кичури.

  3. Бах ти веждътъ…The Evil Dead обаче си ебалофестивало. Ще го опропастят и него. Изобщо сдухана новина.

  4. Според мен Лили „Гайтан Веждьо“ е готина! 🙂 🙂 И да, бях чувал, че е щерка на Фил, но четно казано никога не съм го отбелязвал като някакъв сериозен факт във формирането както на физическите ѝ белези, така и на творческите ѝ изяви. 🙂

    @UZUMAKI
    И аз не искам, ама заради теб, сега само за това мисля. 🙂

    @suicidal
    И на мен ми се чини, че ще го опропастят.

Comments are closed.