Lay The Favorite - Брус и Ребека

Странно поведение във филм няма! Има желание да впечатлиш някого (публика, продуценти, любимата си „половинка”) и има амбиция да покажеш, че „и това го можеш” – Брус бил пял през 80-те, но е подминал нашия музикален пазар. По принцип много харесваме и двамата – Ребека Хол има няколко телевизионни роли преди да се появи в „Starter for 10” и „Престиж”, а след „Вики Кристина Барселона” ангажираността й впечатляващо нарастна, а за чичо Уилис няма какво да коментираме, той си е култ откъдето и да го погледнем! Сега предлагаме да го чуете – и после пак ще си говорим…

http://www.youtube.com/watch?v=9y4cpob0wY8

Само няколко дни преди съботната премиерна прожекция на Сънданс Филм Фестивал (който тече в момента с пълна сила и ще приключи следващата неделя) в EW се появи този откъс-първи поглед на най-новия филм на Стивън ФриърсLay The Favorite”. След бърз опреснителен поглед върху филмографията на този изключителен човек става ясно, че май сме му гледали всичко поне от „Опасни връзки” до днес – и му имаме безрезервно доверие, че нещата ще се получат съвсем както трябва.

Жанрово филмът обещава да е комедия, сюжетът проследява стриптизьорка/сервитьорка (Хол), която се забърква с група мъже около 50-те, които се занимават със спортни залози и искат да надхитрят системата. Очевидно тя проявява особен интерес към персонажа на Брус Уилис, а поддържащите роли са разпределени между Винс Вон, Джошуа Джаксън и Катрин Зита-Джоунс, която май се пада съпруга на главния герой. На това му казваме „добре поддържана жена”! А и талантлива, де!

Lay The Favorite - Катрин Зита-Джоунс

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *