Бенедикт Къмбърбач

Независимо дали става дума за Кан или не – а на нас лично ни втръсна от всички предположения и спекулации – още след като излезе първият тийзър плакат с Ерик Бана от „Стар Трек” стана ясно, че Дж. Дж. Ейбрамс трябва да намери наистина качествен злодей за продължението. Все още не е ясно кой точно е героят, но поне вече знаем актьора, който ще го изпълнява и той е Бенедикт Къмбърбач.

Имайте предвид, че според Deadline засега единственото 100% сигурно е, че Къмбърбач (никога няма да се уморим да пишем това име!) е подписал договор за участие – и съвсем навреме, защото снимките започват след десетина дни. Но Variety настояват, че става дума за ролята, която Бенисио Дел Торо отказа по незнайно какви причини.

Въпреки че изглежда доста по-различно от предишните актьори, спрягани за ролята (след като дел Торо отказа се носеха слухове за Едгар Рамирес и Джорди Моя) и макар да не е звезда, Къмбърбач е наистина добър актьор и освен това има супер странна физиономия. Ще е интересно да го видим като злодей, така или иначе прилича на такъв, дори и в „Дама, поп, асо, шпионин”, където между другото беше отличен.

Къмбърбач, който явно ще има страхотна година и още по-добра 2013 (с роли в скорошния „Боен кон”, а после и в двата „Хобит” филма, където обаче няма да го видим), се присъединява към актьорите от първия филм, както и към Питър Уелър, Алис Ив и Ноъл Кларк. Премиерата на „Стар Трек 2” е предвидена за 17 май 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. В „Дама, поп, асо, шпионин“ наистина игра страхотно. Сега го гледам и във втория сезон на „Шерлок“, където ролята на Холмс му се лепва идеално! 🙂 🙂 Щом ще играе Саурон, а и злодея в „Стар Трек“, определено тези два филма стават още по-интересни за мен. 🙂

  2. Преди всичко той ще е Смог, но да ще играе и гласа на Некроманта (което е Саурон) 🙂 И в двата случая обаче, няма да го видим. 🙂 🙂

    Много интересен човек е, с удоволствие ще следя кариерата му.

  3. Да ме извинява автора, ама Бенедикт Къмбърбач е звезда в Англия, и ако той не го е чувал, си е негов проблем, освен това като актьор той е не само семпло „добър“, а „супер добър“ актьор, завършил и професионална актьорска школа. Тепърва ще става известен и по света, особено след като американците са го подхванали: те правят от всички локално известни световно известни!

  4. @Ева
    Извинявам те. 🙂 Сетих се за репликата на Ан Банкрофт за Мел Брукс „Световно известен в Полша“ 🙂

    И авторът много добре го знае, спокойно, но в световен мащаб – а „Стар Трек“ все пак си е холивудски филм – не е звезда. Поне засега. И няма нужда който и да било да защитава честта му и то пред нас, ние сме му фенове!

    Chill 🙂

  5. Не ме интересува, ако ще и Тони Стораро да е злодея и да стреля по Федерацията с “ чалга cannon “ – ЩЕ ГО ГЛЕДАМ!