Тийзър постер и банер от „Заразно зло: Възмездие”

от на 2012-01-31
 

Вече видяхме първия тийзър трейлър на петата част от успешната филмова поредица „Заразно зло” (базирана на още по-успешната серия от видео игри), а ето че дойде ред и на първия плакат.

Той е точно в стила на трейлърa и акцентира върху глобалното измерение на катастрофата, предизвикана от Umbrella Corporation и техния T-вирус. Хвърлете му едно око и вижте колко от загатнатите в него градове и държави можете да назовете.

(чрез ComingSoon)

„Заразно зло: Възмездие” („Resident Evil: Retribution”)

Не сме сигурни, че броят на хеликоптерите изцяло ни допада, но за сметка на това нефтеният, токсичният или какъвто е там разлив под формата на логото на Umbrella адски ни кефи – винаги сме били огромни фенове.

А сега вижте и един банер. “Think Global. Kill Local.

„Заразно зло: Възмездие” („Resident Evil: Retribution”)

Смъртоносният Т-вирус на Umbrella продължава да опустошава Земята, превръщайки световното население в легиони хранещи се с плът зомбита. Последната и единствена надежда на човечеството, Алис (Мила Йовович), се събужда в сърцето на най-секретната база на Umbrella и прониквайки все по-дълбоко в комплекса, тя разкрива все повече и повече за мистериозното си минало. Без сигурно убежище Алис продължава да преследва виновните за заразата; мисията, която я отвежда от Токио до Ню Йорк, Вашингтон и Москва, ескалира в главозамайващо откритие, което ще я принуди да преосмисли всичко, което някога е смятала за истина. С помощта на нови съюзници и стари приятели Алис трябва да се бори да оцелее достатъчно дълго, за да избяга от един враждебен свят на прага на пълната разруха. Обратното броене започна.

„Заразно зло: Възмездие” („Resident Evil: Retribution”) е петият филм от успешния франчайз, режисьор и сценарист отново е Пол У. С. Андерсън, а Мила Йовович се завръща в ролята на Алис. Сред останалите актьори са Мишел Родригес, Кевин Дюранд, Ли Бингбинг, Шон Робъртс, Йохан Ърб, Сиена Гилори, Джейсън Айзъкс и Одет Фер.

Премиерата на филма – в 3D – е 14 септември 2012.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Ivcho
  2012-01-31 at 17:08

  Аз казвам в тази част вече Алис или да се заразява с вируса и да умира или да намира лекарство за този вирус и да спасява света!!! :)

  Вие какво ще кажете?

  Отговор

 • Milbo
  2012-02-01 at 02:58

  Nope – no can do –

  Няма да стане – Искрено завиждам на Мила Йовович и другите ангажирани с …това нещо, че си осигоряват такива приходи докато в някаква степен си упражняват професията все пак …
  It surely must be paying the bills …
  Както каза Джордж Клуни на коментаторите, че правил безумно скъпоплатени реклами – Fuck you !
  Едното се разграничава от другото – едното е за кинти – другото – другото е друго …
  Та и това …нещо – докато има кинти – ще го правят …

  Отговор

 • 2012-02-01 at 17:18

  Аз викам Алис да се съблича, а не да я убиват. :) :) Или по-добре Джил Валантайн. :)
  И не виждате ли, че те връщат стари герои, вие искате да убиват нови. :)

  Отговор

Коментирайте