Първи трейлър на „Djinn” на Тоби Хупър

от на 2012-01-11
 

Djinn

В началото на миналата година научихме, че след дълго отсъствие от големия екран, хорър легендата Тоби Хупър, режисьор на класики като оригиналния „The Texas Chainsaw Massacre”, “Полтъргайст” и „Lifeforce”, ще се завърне с мрачната хорър приказка „Djinn”.

Филмът разказва кошмарната история на семейна двойка от Обединените арабски емирства, която се завръща от пътуване до Съединените щати и открива, че новият им дом е обиталище на зловещите създания, познати като Джинове.

Сега, благодарение на MovieSushi (чрез STYD) можем да видим първия промо-трейлър.

Честно казано, въпреки че Хупър не е правил свестен филм от почти 30 години (харесваме епизодите му от „Masters of Horror”, но сме малцинство, а и по принцип те не се броят), имахме известни надежди, че „Djinn”, ако не друго, ще бъде приятен.

За съжаление обаче, в трейлъра не намираме нищо, което да ни заинтригува поне малко. Да, фактът, че действието на филма се развива в Емирствата е интересен сам по себе си, но всичко останало понамирисва на телевизионна скука. Все пак, надяваме се да грешим и филмът да е хубав.

Премиерата на „Djinn” би трябвало да е този месец.

коментари
 
Отговорете »

 
 • heinrich
  2012-01-11 at 10:38

  Абе тексаското клане никога не съм го гледал… Или поне нямам спомени.. Спомням си обаче че едно време преди 25 години горе долу когато бях малък имаше един филм на видео касетки, който съм го гледал много пъти ама не знам дали е същия… Беше як, но не си спомням нищо от него….. Беше на касетката с още един филм някакъв гангстерски за Ал Капоне мисля… Или може би тоя филм гангстерския за капоне така се казваше… Е.. ли му ма…та…. Не помним
  А Полтъргайст……….. Е велик филм…………

  Отговор

 • 2012-01-11 at 11:55

  Oригиналното „Тексаско клане“ е абсолютна резачка. „Полтъргайст“ е ОК, но намесата на Спилбърг го е направи прекалено сълзлив на места. „Жизнена сила“ пък е сантимент някакъв, а за „Джин“ не знам какво да мисля; ще чакам ревю от Дринов. 😀

  Отговор

 • 2012-01-11 at 14:10

  @heinrich
  Гледай го оригиналното клане. Това е един от най-добрите хорър филми, евър! :)

  @UZUMAKI
  “Полтъргайст” може да е слъзлив на места, но е класика. Сцената с изплуващите ковчези е смазваща. За „Lifeforce” си прав, личен фаворит ми е. „Жескот!“ :) :)
  И к’во ще чакаш ревю, след като ще го изгледаш години преди мен на някакъв гаден мазньоч в нета. :)

  Отговор

 • 2012-01-11 at 14:14

  Добре бе, лачен HD сноб такъв!

  Отговор

 • 2012-01-11 at 14:18

  Yeap! Това съм аз! :) :)

  А пък ти си по-зле, щото хем си сноб, хем гледаш мазньочи! 😀 😀

  Отговор

 • 2012-01-11 at 14:20

  Това просто няма как да бъде вярно. Сноб!

  Отговор

 • 2012-01-11 at 14:43

  Така е, не е вярно, господин „първо ще прочета романа, после ще гледам филма“. Не си сноб! Аз съм! 😀

  Отговор

 • heinrich
  2012-01-11 at 15:21

  Да живее HD и Blu-Ray….. !!!!
  Някой филми си заслужават чакането да ги гледаш на това….
  А за „Компотите“… (така им казвам, защото имаше една релийз група POT и като излезеше някой филм и го пуснеха на следващия ден на запис от камера от киното пишеха след името на филма CAM-POT… и се получава Компот.. А всички знаем как изглеждат компотите… ) няма и да споменавам дума, сноби такива….. 😉

  Отговор

 • 2012-01-12 at 09:31

  @heinrich
  И аз съм на същото мнение по въпроса за чакането. Колкото повече искам да гледам един филм, толкова по-голямо търпение имам да го изчакам на хубаво качество!

  А лайната на „Компот“ посмъртно не бих ги гледал, нищо че всъщност обичам компот. :)

  Отговор

 • heinrich
  2012-01-12 at 09:39

  Така е и аз обичам много компот и всяка година слагам компоти,защото са си супер и нямат нищо общо с компотите на филмите…
  П.С. Нали се сещаш например че „Прометей“ ще го чакам да излезе на Блу-Рей и чак тогава ще го гледам.. към Септември месец…….

  Отговор

 • 2012-01-13 at 10:31

  Точно така! :) Щото всичко останало, колкото и да дудне Uzumaki, че съм сноб, е престъпление! :) Особено за филми като „Прометей“. :)

  Отговор

 • heinrich
  2012-01-13 at 20:38

  Между другото вчера се сетих за един много гаден минус на Прометей, но ще го изкоментирам и поставя на въпрос в следващшата новина за филма! :)
  Не съм ли гаден,а? Сега требва да се ровиш за новина за филма:)

  Отговор

 • 2012-01-14 at 10:58

  Всеки минус, който напишеш, ще бъде изтрит!!! :)
  Пък и съм сигурен, че просто ти не си разбрал нещо, не че е минус. :) :) :)

  Отговор

 • heinrich
  2012-01-14 at 20:19

  Разбрал съм го много добре:)
  Ти мен не ме разбираш:)
  Но когато му дойде времето как викаше един…

  Отговор

Коментирайте