Гръмнете някой скапаняк с God Bless America (видео)

от на 2012-01-29
 

God Bless America

Кой не е искал поне веднъж да застреля някоя от „звездите” на риалити шоу? Особено ако става дума за така наречените „риалити” серии по MTV? И въпреки че родните ни „Big Brother” и „Music Idol” (и всички подобни предавания, кои за певци, кои за танцьори) водещи, съдии и участници са по-скоро нелепи и най-много да те накарат да се чувстваш адски неудобно, по света – и особено в САЩ – има къде-къде по-ужасяващи случаи и ако имаш късмета случайно да попаднеш на тях… Как да не ти се прииска да поразчистиш малко?

Не се притеснявайте, въпросите са риторични. И в отговор идва този red band трейлър на „God Bless America” на Бобкет Голдтуейт с участието на Джоуел Мъри и Тара Лин Бар. Солидна доза черен хумор и приятно количество изразходвани амуниции.

Доколкото разбираме от самия трейлър, а и от няколко вече публикувани ревюта, във филма няма да се зачекват особено задълбочени въпроси (и главните герои като че ли не са безкрайно далеч от жертвите си), но няма и нужда. Достатъчно е, че първото убийство е на 16-годишна пача, която е получила грешната кола за рождения си ден. И това е едва първото убийство. От скромната подборка, представена в трейлъра, на нас (по очевидни причини) най-много ни допадна случката в киното.

Вижте и официалния синопсис, както и един плакат на филма.

На самотния, безработен и болен Франк му е дошло до гуша и когато решава, че няма нищо за губене, той започва да избива най-глупавите, злобни и отвратителни членове на обществото с помощта на 16-годишната Рокси. Комикът, актьор и режисьор Бобкет Голдтуейт представя язвителната и истерично смешна сатира „God Bless America”.

God Bless America

коментари
 
Отговорете »

 
 • heinrich
  2012-01-29 at 16:10

  ААААААААААА!!! ИЗРОДСКООООООООО!!!!
  Тоя филм ще ме ненормзален…..
  Ще се гледа задължителнно…………..

  Отговор

 • 2012-01-29 at 17:23

  Най-зверската сцена е на паркинга в края :)

  Отговор

 • Веселин
  2012-01-29 at 20:37

  Такива филми са многократно по-голям „боклук“ от хората, които критикува!

  Отговор

 • 2012-01-30 at 00:57

  @Веселин
  Брейййй, от къде таз остра реакция я извади? По принцип ли така мислиш или конкретно за пародиите ти е мнението? „Пропадане“ гледал ли си?

  @heinrich
  Ще се гледа, да. :)

  @MCFOXXX
  Такива копеленца гнусни трябва да бъдат убивани на място. Факт!

  Отговор

 • Веселин
  2012-01-30 at 09:52

  @Дринов
  Е, ‘Пропадане’ кой не е гледал :))) Пък и тогава бях тинейджър и ми въздейства. Въобще го харесвам филмът. Ама този, макар и пародия, според мен си е боклук: визия, която представлява убиване на прости хора, при това в държава където редовно някой изперква и стреля на посоки, е най-малкото неадекватна, да не кажа долнопробна. Така мисля :)))

  Затова пък вчера гледах Buck – филм, който показва как насилието може да се трансформира в хармонично общуване, граничещо с магия!

  Отговор

 • 2012-01-30 at 10:02

  Ауууу! Супер идея! Откога искам да центрирам онези дебили от Jersey shore право в секси солариумните физиономии :)))

  Отговор

 • Gogoto
  2012-01-30 at 15:42

  Аааааа, Дринов, излагате се, това що не е в WTF рубриката? 😀

  Отговор

 • 2012-01-30 at 20:46

  @Веселин
  Не съм го гледал „Buck“. Ще го чекна! :)

  @inni4ka
  Говорими за „Jersey Shore“! Бахти малоумниците са тези хора!

  @Gogoto
  Стига бе, какво му е на филчето? :)

  Отговор

Коментирайте