Отразявайки рекламната кампания на „The Girl With The Dragon Tattoo” („Мъжете, които мразеха жените”) на Дейвид Финчър, няколко пъти сме споменавали един 8-минутен трейлър на филма, който бе показан само на определен кръг хора. Реакциите към него бяха доста положителни и това накара студиото да покажат един вариант с „по-нормалната” дължина от 4 минути и на нас простосмъртните и честно казано смятахме, че това ще е най-близкото нещо, което ще видим до въпросния трейлър, защото 8-минутна реклама си е много, дори и за интернет.

Е, оказа се, че сме грешали, защото сега от The Film Stage са се сдобили с правото да го покажат. Знаем, че осем минути звучи като да са показали целия филм и честно казано бихме се съгласили с всеки, който би искал да остане далеч от него, за да не си разваля филма. Ние обаче го изгледахме – нямахме такова намерение, но само да видим няколко секунди в началото, после още една-две, после хайде още няколко и то отиде – и честно казано, не смятаме, че кадрите издават нещо чак много повече от това, което вече сме виждали в обикновените трейлъри. Ако пък сте гледали оригиналния филм, въобще няма за какво да се притеснявате.

Благинките от филма обаче, не свършват до тук. Саундтракът на филма, дело на Трент Резнър и Атикъс Рос (чакан почти толкова колкото и самия филм), който съдържа 39 музикални изпълнения с обща продължителност от 3 часа, вече е достъпен за предварителни поръчки на iTunes (или на официалния сайт) и по-важното, може да „вкусите” цели 35 минути от това чудо. Чуйте!

Режисьор на „Girl With The Dragon Tattoo” е Дейвид Финчър, а в ролите са Руни Мара, Даниъл Крейг, Робин Райт, Стелан Скаргард, Кристофър Плъмър, Ембет Дейвиц, Джоули Ричардсън, Горан Вишнич и др.

Премиера за България е 06.01.2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Хареса ми, ако се окаже на ниво, 2011-та може да завърши с около 8 добри филма… от цялата планета 🙂

    Oraculum от OST е вълшебно

  2. Много е интересен саундрака. Представям си часовете, които ще прекарвам слушайки го.

    „Hidden in Snow“, като че ли ме радва най-много. 🙂