„I love rock n’ roll, so come and take the time and dance with me!”

От Apple разпространиха първия трейлър на „Rock of Ages” на Адам Шанкман („Лак за коса”), който е интерпретация на бродуейския рокаджийски джубокс мюзикъл със същото име от 2006 г. Веднага пристъпваме към неговото представяне, тъй като смятаме, че така е най-добре, особено ако досега не сте имали възможност да се запознаете с проекта.

Убийте ни, не можем да ви кажем защо, но честно казано очаквахме нещо различно от „Rock of Ages”. Може би се бяхме съсредоточили прекалено много върху първата снимка на Том Круз като мега рок звездата Стейси Джакс, а всъщност трябваше да обърнем повече внимание на Алек Болдуин и Ръсел Бранд.

Сега се чувстваме малко тъпо, защото по принцип си падаме и по рокендрол, и по мюзикълите, и по „camp” евтиниите, а трейлърът по никакъв начин не успя да ни зарадва. Дори подписващият с поскърцване цици Том Круз не успя да ни зарадва, а адски много се кефим, когато той се прави на кретен.

Надяваме се сега, след като знаем за какво става въпрос, по-нататък отношението ни да се пооправи.

Филмът разказва за амбициозен млад композитор и писател на текстове, който се сблъсква с младо момиче, погълнато и изплюто от лосанджелиската рок сцена през 80-те, след като се забърква със супер популярната рок звезда Стейси Джакс.

Режисьор на „Rock of Ages” е Адам Шакман, а в ролите ще видим Том Круз Джулиан Хъф, Малин Акерман, Пол Джиамати, Алек Болдуин, Ръсел Бранд, Катрин Зита-Джоунс, Брайън Кренстън и Мери Джей Блайдж.

Rock of Ages - плакат

Премиерата е 1 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Притеснително зализаничък трейлър и ту мъч мюзикъл, но да видим…