The Expendables 2

Чудо! Гълтайте лекарствата за кръвно, простата и оросяване на мозъка, слагайте слуховото апаратче и се насладете на тйзър трейлъра на продължението на филма, който трябваше да бъде мокрият сън на всички екшън фенове по света, „The Expendables”.

Само не се вълнувайте много, защото става дума за много ранен тийзър, в който няма почти никакви „истински” кадри от филма. Общо взето е една бърза размяна на реплики между Уилис и Сталоун и останалото е модно дефиле за бивши, сегашни и „уонаби” екшън звезди.

Само едно нещо имаме да кажем и това е „Чък Норис завинаги”! По принцип сме огромни фенове на Шварценегер, но когато безсмъртният Чък свали очилата направо се размазахме от кеф. Честно казано, той е най-голямата причина да искаме да гледаме това продължение, тъй като останахме леко разочаровани от първия филм. Някак ни липсваше „fun” факторът. Тук има надежда Саймън Уест да пооправи нещата, ама както се казва в един наш любим филм, „не разчитаме много”.

И последно, този пък Хемсуърт откъде се пръкна? Направо е смехотворен, но като се замислим, че можеше да е Чанинг Тейтъм, гледаме да не се оплакваме много.

Режисьор на „The Expendables 2” е Саймън Уест („Въздушен конвой”, „Дъщерята на генерала”), а в ролите са Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Джет Ли, Чък Норис, Долф Лундгрен, Тери Крюс, Ранди Котюр, Лиам Хемсуърт, Жан-Клод Ван Дам, Брус Уилис и Арнолд Шварценегер.

Премиерата е 17 август.

The Expendables 2

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

18 Comments

  1. Чък Норис е просто един интернет meme. Ако не го разнасяха из нета, въобще не би могъл да се мери с Уилис, Сталоун и Шварценегер.
    А между другото, кадрите накрая са от пловдивското летище.

  2. Този трейлър трябва да се гледа с басовете на макс. Омекнаха ми коленете от толкоз мъжкарско присъствие… ББ го пазят за трета серия, мен ако ме питате. Вързали са си гащите той да ги финансира и да им даде пак работа, както се видя на оная снимка, която обиколи нета 🙂

  3. Абе не знам за Норис, но Ван Дам (когото имах удоволствието да срещна два пъти) определено изглеждаше доста добре в този кадър с ножа. Каквото и да говорят за човека, самото му присъствие в някой екшън-филм е достатъчно за мен да го гледам. Даже като се замисля, той е може би основната причина заради която ще гледам Непобедимите 2.

    Дано боят между него и Сталоун е наистина толкова добър колкото се тръби.

    P.S. Кадъра на Джет Ли в трейлъра е от първия филм. Доколкото знам, неговите сцени не са още заснети.

  4. Вчера гледах пак филма, но в режисьорската му версия – доста по-добре се е получил, според мен 🙂

    Имаше доволно количество моменти, когато съм се смял с глас и тук-таме видях малки добавки в бойните сцени на Джет Ли 🙂

    Но беше много по-добре структуриран от оригиналната версия 🙂

    А втората част ще я гледам заради всички участници в нея – дано да бъде поне на нивото на първата и да не я набият в долната крива, както обикновено се получава с продълженията (с малки изключения).

    Живи и Здрави 🙂

  5. Чък Норис може да пие вода от чешмата на екс 😉
    Когато Зукърбърг създал фейсбук, като влязъл за пръв път вече имал покана за приятелство от Чък Норис 🙂

  6. Забравете Чък Норис, Спондж Боб може да прави месо на скара под водата!!!!!!!! 😉

  7. @MKT
    Тогава що като е никакъв, го разнасят него, а не Уилис, Сталоун и Шварценегер?

    Чък Норис, сега и завинаги! 🙂 Каквото се говори за него, все е вярно! 🙂

  8. Ivcho 12/15/2011 at 15:23
    Забравете Чък Норис, Спондж Боб може да прави месо на скара под водата!!!!!!!!
    ****************************************
    Мухахахахахахахаха 😀 😀 😀

  9. Дринов,
    И Джъстин Бийбър го разнасят в нета, та това не е еталон за каквото и да е било.
    Дедо Чък за последните 20 години не е направил запомнящ се филм и еднозначно не на нивото на икони като Уилис, Сталоун и Шварценегер.

  10. If Chuck Norris is a god, he would come to my house
    and slam my head to the keyboard lañ kfalk jdfv aiuch iañu hiudaht ipureyh iuphadfi h4s46fd44gr65

  11. @Svetly
    Това сме го обсъждали, че не може да направят трети филм, заради участието тук на Чък ;). Но колко сме били повърхности – те затова го пазели… – „Чък срещу Бойко“! 😉 😉 😉

  12. Естествено Бойко ще го срази……
    Къф е тоя Чък Норис…. Бат Боико е Министър-председател/Господ…….

  13. Чък Норис е пич. Чел съм автобиографичната му книга и това е единствената автобиографична книга, която съм чел. Не мисля и да чета други.

    Първият Expendables ми се видя отегчителен и не ми хареса. Даже май не го догледах. Дано вторият е това, което трябваше да бъде първия.

  14. @MKT
    Бибър го разнасят с лошо! 🙂 И не е като през последните 20 години Сталоун и Шварценегер да са вадили шедьоври. Но добре, хубаво, съгласявам се с теб, че голяма част от народа нямаше да мисли по този начин за Норис, ако не бяха простотиите за него в нета. Аз обаче, се включвам в друга категория. Тази, която щеше да му е фен и без това. Още имам плакат на „Самотния вълк Макуейд“ и „Изчезнал по време на акция 2“. Да не говорим, че човека се е бил с Брус Лий. Кой може да се похвали с подобно нещо?

    @Sick S.
    Яко. Не мие попадала тази автобиография. Ако ми изскочи, задълже ще я прочета, особено щом я хвалиш. 🙂