Magic Mike” е драматична комедия, чието действие се развива в света на мъжкия стриптийз, и е вдъхновена от живота на Чанинг Тейтъм. Освен самия Тейтъм, във филма участват Алекс Петифър, Матю Маконъхи, Адам Родригес, Мат Боумър и Оливия Мън.

На този проект не му достига един Зак Ефрон, официално да стане най-тъпата идея, която сме чували. И на всичкото отгоре не става дума просто някаква хрумка, която няма начин да получи зелена светлина, защото и в Холивуд тъпотията познава някакви граници. Не, тук става дума за филм на Стивън Содърбърг, който даже вече е заснет и сега, ако пожелаем, можем да видим първата снимка и официален, макар и доста скромен синопсис.

Magic Mike

Ето какво казва режисьорът за филма, вдъхновен от живота на Тейтъм, който на 19 години е работил като стриптизьор:

„Когато Чанинг ми разказа за това, първата ми мисъл беше, че е една от най-добрите идеи за филм, които съм чувал някога. Веднага казах, че искам да го направя. Секси, смешен и шокиращ. Използваме „Треска в събота вечер” като модел, така че да се надяваме, че сме на прав път.”

Не сте! Господи Боже! Филм, по живота на Чанинг Тейтъм! А най-страшното е, че има безкрайно много фенки, които само това и чакат.

И за тези, които се чудят, защо не изпитваме поне мъничко надежда, след като режисьор е Стивън Содърбърг, отговорът е, че оставихме всички надежди на черджето, както пишеше на табелката на вратата. Винаги сме се отнасяли с недоверие към желанието на Содърбърг да се пенсионира, ама май му е време.

„Magic Mike” проследява историята на Майк (Тейтъм), който взима под крилото си млад танцьор по прякор Хлапето (Петифър) и го образова в тънкостите на купонясването, свалянето на жени и изкарването на лесни пари.

Ама колко ще е смешно, ако накрая наистина се окаже „секси, смешен и шокиращ”, какъвто Содърбърг го описва. Споделете, ако случайно „Magic Mike” ви допадне, защото ние едва ли ще го гледаме.

Премиерата е 29 юни 2012, същият ден, в който излиза друг шедьовър с участието на Чайника, „G.I. Joe: Retaliation”. На него обаче, може и да му хвърлим един поглед.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. О, Боже! „действие се развива в света на мъжкия стриптийз“! О, Боже мой!!!

  2. не знам – звучи ПОВЕЧЕ от страшно, пък и този Маконъхи, дето се е изпъчил в центъра на снимката, е повече от смехотворен! Чичо Сам по плочки – OMG & WTF???

  3. @Svetly
    Що беее, я гледай кви яки цици е отпраскал човека. хахаха

  4. амиии, как да кажа, аз все пак смятам, че разбирам от мъже – този, пък и Чайника, и с пръчка не бих ги докоснала 😉

  5. Ехххх, защо не дадохте проекта на Педро Алмодовар да видите каква сочна хомосексуална драма със силни страсти щеше да ви спретне 😀

  6. @Gogoto
    Супер идея, накрая даже можеше филм със стриптизьорки да гледаме:)

  7. Аз не знам дали разбирам от мъже, но това е тотална подигравка. Тейтъм и Петифър, са две от най-големите дървета появяващи се на екран в днешно време. Гледам го това и недоумявам, как е възможно! Директно му давам свободно, дори и Оскаров шедьовър да излезе.

  8. Дрини, ай стига бе – те вярно онези юнаци в Академията изкукват прогресивно през година-две, ама пък чак толкоз… (бляк) Гадост, indeed! 😉