Току-що изгледахме нов, изцяло посветен на Селийн трейлър на „Подземен свят: Пробуждане” и изведнъж получаваме още една реклама, този път с повечко кадри на страховития хибрид, който ще реши крайния резултат във войната между вампири, върколаци и хора (симпатично момиче изглежда) и някакво подобие на мечка, която Селийн описва като „лайкън, двойно по-голям” от досегашните. Интересно дали ще го видим и в човешка форма?

Тъкмо ги похвалихме, че са пуснали трейлър само със Селийн и очевидно знаят какво искат да видят феновете, и те взеха, че изхвърлиха в нета някаква геймърски насочена тъпотия, в която Кейт Бекинсейл ни замеря с 3D надписи. Скука и два пръста отгоре. Да не говорим, че не е никак добра идея да пуснеш 2 трейлъра за един филм в една и съща седмица. Освен, ако вторият не е безобразно як, а този не е.

О, и още нещо, back by popular demand…

back by popular demand...

Режисьори на „Подземен свят: Пробуждане” са Манс Марлинд и Бьорн Стейн („Shelter”), а в ролите са Кейт Бекинсейл, Стивън Рей, Майкъл Ийли, Тео Джеймс, Индиа Айсли и големият Чарлс Данс.

Премиерата е 20 януари 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Гледайки картинката „by popular demand“ се сещам, как преди десетина години на първия Плейстешън карахме Лара Крофт да плува с часове за да се наслаждаваме на доста подобна картина…
    Иначе филмът ще се гледа, най-вече заради кака Кейт!

  2. Мдаа, освен Кейт Бекинсейл, която така облечена си е напълно достатъчна, си намерих и още една причина да гледам филма…музиката на „Blue Stahli“…мдаа, края на януари го чакам. 😀