Преди две седмици видяхме един изненадващо добър пълен трейлър на трилъра на Джо Карнахан и Лиъм Нийсън „The Grey” – разказващ за екип, обслужващ петролен кладенец, който катастрофира със самолет в снежната пустош на Аляска, където оцелелите се борят за живота си с нечовешките условия и с глутница вълци – но за голямо съжаление, той много бързо беше премахнат (дори и от сайтовете на нашите братя руснаците, откъдето го бяхме ембеднали) и на негово място се появи един по-кратък и не толкова вълнуващ вариант. Изглежда видеото не е било официален трейлър, а някакво промо, разкриващо повечко отколкото трябва за историята и затова се е наложило да бъде свалено.

Но както и да е, това вече няма значение и го казваме само в случай, че прочетете предишната ни новина, а това, което виждате като трейлър не ви се връзва с текста. Това, което има значение, е новият трейлър на филма, представен от Лиъм Нийсън и Франк Грило, ексклузивно за Moviefone.

Не е толкова готин колкото споменатия „изгубен” трейлър, но ни се струва, че е по-добър от този, който се появи на негово място. Не виждаме какво друго бихме могли да добавим, което не сме казвали досега. Определено филмът ни се гледа и нямаме търпение да го видим на голям екран.

Режисьор на „The Grey” е Джо Карнахан, а в ролите са Лиъм Нийсън, Дермът Мълруни, Джо Андерсън, Франк Грило, Джеймс Бадж Дейл, Далас Робъртс и др.

Премиерата е 27 януари 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Дринов, добре поне, че поясни в текста си каква е точно ситуацията. Щото на предната новина чета за някакъв брутален трейлър и пускам видеото, а то нек’во тийзърче. Обаче мисля, че филма ще го бива 🙂

  2. @Алекс
    Еми, браво! 🙂

    @MCFOXXX
    Трябваше да пусна аз един ъпдейт и да кажа, че е сменен, ама къде ти… 🙂 🙂 🙂

    @heinrich
    На мен горе-долу са ми еднакви.