С риск да станем досадни с педантичността си, държим да ви представим още един чуждоезичен трейлър на „The Avengers”. Става въпрос за руската му вариация, която е лееекинко по-дълга от англо и немско-говорящите версии – и може би благодарение на 10-тината секунди допълнително време се изгражда малко по-ясно конфликта между хубавото момче Локи и останалите мъжаги. Или поне така ни се стори на първо гледане.

http://www.youtube.com/watch?v=AtiEfHjYASc&feature=player_embedded

Тази жестока реплика „собрать команду из выдающихся людей” е страшен гвоздей! Освен че е трагичен избора на глас за Робърт Дауни-син (ама това важи и за озвучаването на немския трейлър), и че имаме няколко прибавени кадъра с рокади по между им (блиц-диалог между Локи и Железния човек), друго май няма какво да добавим. Очаквахме различна „закачка” след заглавието – в щатския трейлър видяхме бъзика с Брус Банър, в немския имаше пошляпване по бицепса на Тор, сега беше ред на заиграване с медните букли на Скарлет, например, но не би! Е, тя все пак се появява със секунда и половина в повече, което си е бонус отвсякъде.

Екипът супер-герои на „Marvel” включват легендарните Железния човек, Невероятния Хълк, Тор, Капитан Америка, Ястребовото око и Черната вдовица. Появата на непредвидим враг застрашава глобалната безопасност и сигурност и на Ник Фюри, директора на международната агенция за съхраняване на мира, известна като S.H.I.E.L.D., му е нужен екип, който буквално да спаси света от унищожение.

Филмът е създаден по легендарната комикс-поредица „The Avengers”, публикувана за пръв път през 1963 година и добила иконичен статус. Режисьор на „The Avengers” е Джос Уидън,

а в ролите ще видим Робърт Дауни-син (Железният човек), Крис Хемсуърт (Тор), Крис Евънс (Капитан Америка), Марк Рафало (Хълк), Самюъл Л. Джаксън (Ник Фюри), Скарлет Йохансон (Черната вдовица), Джереми Ренър (Ястребовото око), Том Хиделстън (Локи), Кларк Грег (Агент Коулсън), Коби Смълдур (Агент Хил) и Стелан Скарсгард (проф. Ерик Селвиг).

Интересно е, че част от европейските държави са привилегировани с премиерни дати на филма на 25, 26 и 27 април, на 1 май тръгва в Сингапур, на 3 май – в Русия, Словения, Португалия и Аржентина, а на 4 май – в Австралия, Индия, други части на света и САЩ.

И може би все пак е време за нов трейлър, не мислите ли?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *