Фасбендър замества Бейл в „Noah” на Аронофски?

от на 2011-12-08
 

Фасбендър

Доста старичка новина, но едва сега стигаме до нея – гласим я от две седмици поне, даже се надявахме, че докато се наканим може дори да се появи някое потвърждение или опровержение. За наше най-голямо съжаление, Крисчън Бейл няма да участва в дългоочаквания (поне от нас!) „Noah” на Дарън Аронофски. Но пък за наша радост, има шанс да го замени Майкъл Фасбендър или поне такова е желанието на режисьора.
Въпреки че отдавна се носеха слухове за Бейл, той се е отказал от библейския епос и има доста добра причина – през 2012 ще снима не един, а два филма на Терънс Малик, което си е чудо само по себе си, имайки предвид по колко години си почиваше Малик доскоро (заглавията засега са „Lawless” и „Knight of Cups”).

Сега, според Variety, Аронофски иска Майкъл Фасбендър за главната роля, което честно казано никак не ни изненадва – всички искат Фасбендър в момента, което прави и неговата програма доста натоварена. Но както знаем, Фасбендър проявява интерес не само към потенциални блокбастъри, но и към по-сериозни роли, а никой уважаващ себе си актьор не бива да отказва на Аронофски.

Ако звездите и планетите се подредят, Аронофски се уреди с главния си актьор и финансирането е осигурено, снимките трябва да започнат през пролетта. Ние ще сме доволни – Фасбендър (който между другото е невероятен късметлия) ни радва, смятаме, че е отличен актьор, който има страхотни роли и още какво да ни покаже, и комбинацията с този режисьор може да даде супер резултат. Но каквото и да си говорим, Аронофски и Бейл са направо родени един за друг. Дано все пак намерят нещо, по което да работят заедно.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте