Фасбендър

Доста старичка новина, но едва сега стигаме до нея – гласим я от две седмици поне, даже се надявахме, че докато се наканим може дори да се появи някое потвърждение или опровержение. За наше най-голямо съжаление, Крисчън Бейл няма да участва в дългоочаквания (поне от нас!) „Noah” на Дарън Аронофски. Но пък за наша радост, има шанс да го замени Майкъл Фасбендър или поне такова е желанието на режисьора.
Въпреки че отдавна се носеха слухове за Бейл, той се е отказал от библейския епос и има доста добра причина – през 2012 ще снима не един, а два филма на Терънс Малик, което си е чудо само по себе си, имайки предвид по колко години си почиваше Малик доскоро (заглавията засега са „Lawless” и „Knight of Cups”).

Сега, според Variety, Аронофски иска Майкъл Фасбендър за главната роля, което честно казано никак не ни изненадва – всички искат Фасбендър в момента, което прави и неговата програма доста натоварена. Но както знаем, Фасбендър проявява интерес не само към потенциални блокбастъри, но и към по-сериозни роли, а никой уважаващ себе си актьор не бива да отказва на Аронофски.

Ако звездите и планетите се подредят, Аронофски се уреди с главния си актьор и финансирането е осигурено, снимките трябва да започнат през пролетта. Ние ще сме доволни – Фасбендър (който между другото е невероятен късметлия) ни радва, смятаме, че е отличен актьор, който има страхотни роли и още какво да ни покаже, и комбинацията с този режисьор може да даде супер резултат. Но каквото и да си говорим, Аронофски и Бейл са направо родени един за друг. Дано все пак намерят нещо, по което да работят заедно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *