Kill List

Въпреки че Коледа вече е зад гърба ни и леко сме позакъснели, все пак искаме да напишем едно кратко писъмце на Дядо Коледа. Иска ни се през 2012 все пак да гледаме „Kill List”, защото ни писна да слушаме колко е як, също така, моля, повече стойностни хоръри през годината – не гледани до безкрай, втръснали ни „супер оригинални похвати”, а наистина качествени филми, и също така, светът може и да свършва, но не преди да сме гледали „Prometheus” и новия „Blade Runner” филм на Ридли Скот. Благодарим. С уважение, Operatinokino.net.

За всеки случай, ако Дядо Коледа не знае какво точно е „Kill List” или пък ако вие сте го пропуснали, подобно на нас, това е един от най-хвалените хорър трилъри от изминалата година, режисиран от Бен Уийтли. Главният герой е британски войник (Нийл Маскел), който се завръща у дома и заедно със стария си приятел (Майкъл Смайли) навлиза в бизнеса с убийства по поръчка. Това е всичко, което ви трябва да знаете, преди да гледате двата трейлъра и преди да хапнете заешко с клипа по-долу, мммм!

(чрез Bloody Disgusting)

Вижте и официалният американски постер на филм, който по някакъв странен начин ни напомня на плаката на „Апокалипсис сега”.

Kill List

Щатската премиера на филма е 3 февруари 2012, но той ще е достъпен VOD от 4 януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Аз чувах същото и затова го гледах. Може би съм очаквал твърде много. Не че има някакви големи недостатъци, просто ми беше скучен. Напомни ми за The Wicker Man (оригинала).

  2. @Sick S.
    Ми значи трябва да е хубав, защото „The Wicker Man“ е супер! 🙂

    @Val
    Аре кажи, бе, к’во се пра’иш?! 🙂 🙂

  3. За много години 🙂
    Дринов, този филм не става за гледане. Мъчих се до средата и го спрях.
    Пълна олигофрения. Не знам кой го хвали, но му трябва преглед при специалист.

  4. За много!!! 🙂

    Много хора го хвалят и доколкото разбрах финала му бил супер силен. Моля ако някой го е гледал да не го издава, щото задължително ще му хвърля едно око. 🙂

  5. Дринов , съгласявам се с Фокси . филмът е тотално разочарование. До убийството на библиотекаря лентата изглеждаше добре . След което , режисьора се опитва да миксира в едно
    1. Сиянието – Кубрик
    2. Сламени кучета – Пекинпа
    3. Грешникът – Робин Харди
    Резултатът е плачевен 😀
    Препоръчвам оригиналите 😀