Първи трейлър на „The Dictator” на Барон Коен

от на 2011-12-15
 

The Dictator - Саша Барон Коен и Меган Фокс

Струва ни се, че мотото на Саша Барон Коен е „политическата коректност е нещо, което се случва на другите хора”. Не виждаме как може да не е. Ако досега успяваше да се измъкне безнаказано от всичките простотии, в които се забъркваше с актьорските си превъплъщения – направо не можем да повярваме, че след „Бруно”, където нарече Айман Абу Аита (лидер на „Бригади на мъчениците от Ал-Акса”) терорист и сподели, че „Крал Осама изглежда като мръсен магьосник или бездомен Дядо Коледа”, му се размина само със съдебен иск – то след този филм, вече очакваме да бъде обявена награда за главата му.

Разбира се, вече бяхме виждали официална снимка от филма и имахме идея какво да очакваме, но друго си е да го видим в действие.

Знаем, че доста хора вече изпитват умора от простотиите на Барон Коен и са на мнение, че той експлоатира една и съща формула, като по този начин унищожава и малкото оригиналност, която е съществувала в първоначалната идея, но ние не сме сред тях и не се оплакваме. Да, някои (добре де, повечето) шеги са елементарни, но лично ние ги предпочитаме пред тези, които напоследък ни предлагат Сандлър или пък братята Фарели.

И извинете ни за езика, но ни се струва, че Меган Фокс най-накрая ще се отличи с добро изпълнение, тъй като гледаме, че играе курветина. Само дето е тъпо да се подиграва на Кардашиан, тъй като не е като тя самата да е известна с таланта си.

Саша Барон Коен е в ролята на безмилостен диктатор, който заминава за САЩ за среща на ООН и който открива, че неговият „номер две” го е заменил с доверчив овчар – негов пълен двойник. Докато диктаторът обикаля града, той попада на собственичка на магазин за органична храна… Тя преобръща неговото диктаторско мислене и между тях се прокрадва мъничко романтика.

Режисьор на „The Dictator” е Лари Чарлс („Борат”, „Бруно”), а в ролите, освен Саша Барон Коен, ще видим Бен Кингсли, Джон К. Райли, Меган Фокс, Ана Фарис и Б. Дж. Новак.

Премиерата е 11 май 2012 г.

коментари
 
Отговорете »

 
 • John Detch
  2011-12-15 at 11:49

  Подигравката с Кардашиан идва от Саша, не от Меган. Все да се заядете с горкото момиче, значи :)

  Отговор

 • Ivcho
  2011-12-15 at 15:09

  МЕГАН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😛

  Отговор

 • Gogoto
  2011-12-15 at 15:18

  iGiggled 😀

  Отговор

 • 2011-12-15 at 15:47

  @John Detch
  Това за рубините не е от Саша. :)

  @Ivcho
  Ха! Вярно, че ти беше някъв луд фен!

  @Gogoto
  iToo (нищо че не се пише така). :)

  Отговор

 • heinrich
  2011-12-15 at 16:01

  Ебаси простотията значи. Абе тоя филм не излезе ли преди няколко месеца или аз нещо се бъркам. Да подигравката е от Коен, че Кардашиан е доста по космата, но аз това не го вярвам :)
  Кардашиан пак може да я видим гола, докато Меган не можем. Пък и тя няма такава фигура и дадености, така че ми е безинтересно да я виждам :)

  Отговор

 • 2011-12-15 at 16:13

  Що е голо (женско), все важи! :)

  Отговор

 • suicidal
  2011-12-16 at 14:51

  Саша е гигант и сравненията със Сандърс са направо неуместни:) Но това с роматнтиката малко ме подразва. Всъщност доста. Искам да е крайно политически некоректен и крайно не романтичен. Изобщо да е краен:)

  Отговор

 • 2011-12-18 at 13:42

  Е, то романтиката може да е като на Борат с Памела. :) Или като Бруно с неговия асистент. :) :)

  Отговор

Коментирайте