Първи трейлър на „G.I. Joe: Retaliation”

от на 2011-12-13
 

Ето, че дойде времето да отразим и никому ненужното продължение на „G.I. Joe: Изгревът на Кобра (според нас това все още едно от най-тъпите заглавия родени от родния разпространителски бизнес), което от своя страна вещо е озаглавено „G.I. Joe: Ответен удар”.

Досега успешно стояхме далеч от този проект, режисиран от гения зад „Step Up 3D” и „Justin Bieber: Never Say Never”, но не можем да пропуснем да ви представим първия трейлър, в който откриваме Скалата – напоследък този човек е навсякъде (за съжаление, в нищо свястно) и не кой да е, а самия Брус Уилис.

Като гледаме, ще пада май мерене на пишки…

Очаквайки мега-брадва (това между другото е супер име за филм: „Мега-брадва”), в първия момент трейлърът ни се видя като забавна простотийка, финалната битка на висящите от скалите нинджи, кобри или както там са им правилните имена, изглежда прилично, а кавърът на „Seven Nation Army” на „The White Stripes” е чуден и пасва идеално. После обаче решихме, че това ни отношение се дължи на някакво временно умопомрачение. Просто не виждаме друго обяснение.

Режисьор на „G.I. Joe: Ответен удар” е Джон Чу, а в ролите са Дуейн „Скалата” Джонсън, Чанинг Тейтъм, Ди Джей Котрона, Рей Парк, Ейдриан Палики, Джоузеф Мазело, RZA, Арнолд Восло, Рей Стивънсън, Елади Йънг и Брус Уилис.

Премиерата е 29 юни 2012.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2011-12-13 at 09:22

  Лично за мен първия филм за войничетата, не беше толкова тъп като третия Трансформърс :)

  Ще го гледам, когато излезе – да си изключа мозъка от другите простотии край мен поне за два часа :)

  Брус Уилис и той взе да се появява където му падне – последно го гледах в тъпия Set Up, но Скалата го бие отвсякъде – все още се опитвам да изтрия Southland tales от съзнанието си :)

  Очаквам от това продължение същото като оригинала – безмозъчен пуканков екшън :)

  Поздрави

  Отговор

 • Ivcho
  2011-12-13 at 12:01

  И аз така!

  Искам екшън, да си хапвам пуканки, да си пийвам газиранко и да не мисля за смисъла на живота, кои сме ние, от къде сме, накъде отиваме, за времевия континиум и т.н.

  Не че не се интересувам от тези работи, дори бая книжки съм изчел за това, за произхода на хората де, не за времевия континиум, :) много ми е сложна тази материя! :)

  Просто исках да кажа че ще го гледам с кеф!!!! :)

  Отговор

 • 2011-12-13 at 18:10

  Трейлърът си е прилично зле! Както и първият филм!
  Никога не ми се е приисквало да си го пусна и да си го припомня – нито пък част от него . Докато при „Трансформърс“ поне мога да заложа на избрани моменти!

  Отговор

 • heinrich
  2011-12-14 at 09:43

  Ебаси глупсотите както винагхи. Разбира се тоя филм отива директно в графата „Филми, които никога няма да гледам“
  Само не мен ли ми направи впичатление в трейлъра имаше бой на мацка с червена рокля със завързани очи с червена лента??
  Само на мен ли тази сцена ми (на 1:48 се намира от трейлъра) прилича на боя от началото на Аниматрицата.
  Явно има пак яко Копи/Пейст…

  Отговор

 • heinrich
  2011-12-14 at 09:53

  АА забравих.
  Сцената с ннджите по скалите е изключително тъпа.
  Ако аз бях режисьор щях направя, така че да им режат въжетата (доста по оригинално е и по логично) отколкото да хвърчат като ненормални нинджи и да кръстосват шпаги в въздуха за да се колят…. поне щеше да е по-смешно да си падат като круши и да мрът на скалите долу…
  Ама нали хората и Холивуд искат зрелища. Мноооооооооого по яко е да летиме във въздуха и да фърчат ония ми ти мечове :)

  Отговор

 • Gogoto
  2011-12-14 at 11:14

  Oле боже… Как не ги е срам да правят втора част? Първия филм беше нещо отчайващо жалко и малоумно и го казвам като фен на такива измишльотини от типа на Трансформърс. То даже не беше и пуканков екшън, то беше просто някаква пародия за възрастни на Spy Kids, ебати… Дано втората част е малко по-гледаема заради Скалата и Брус Уилис.

  Отговор

 • 2011-12-14 at 18:08

  Копеле, катана схватката със „сляпата“ мацка в червено е взета 1/1 от „Аниматрицата“ Само някаква дзен градина са добавили да не е без хич. Надали ще забият и с толкова як трак колкото на J. Reactor: http://www.youtube.com/watch?v=Hw_fQZrB0o0

  Дразнят ме трансформърските звучи, които в последно време отвсякъде ни надуват главата. Сценарият е доволно плосък…но все пак вярвам, че ще е здрав екшън с много сносни ефекти. Ще му обърна внимание, ей така…за мозъчно продухване.

  Отговор

 • 2011-12-15 at 00:40

  ауч, пай’се 8) wtf?!
  „някакво временно умопомрачение“ – страхотно вярна характеристика!

  Отговор

 • 2011-12-15 at 01:21

  @heinrich
  Ако срежат въжетата къде ще отиде честа им на нинджа воини?

  @Gogoto
  I totally feel you! :)

  @Makedonski
  Много силна песньовка е това.

  @Svetly
  За съжаление наистина е вярна! :)

  Отговор

Коментирайте